• Brza isporuka
  • 100% sigurna kupnja
  • Plaćanje na rate
  • Povrat u roku 14 dana
  • Blog

Solgar Thermogenic Complex kapsule

Pakiranje: 60 kapsula.

42,64 €
Sastojci sadržani u Thermogenic Complex su odavno prepoznati kao bitni čimbenici za reguliranje metabolizma, njegovo zdravlje i kvalitetu. Svetol zelena kava - klorogenska kiselina glvni je aktivni sastojak zelene kave koji je pokazao izuzetan učinak na gubitak masnoća, uz optimalno povećanje mišićne mase. Zeleni čaj - bogat izvor katehina, stimulira termogenezu i oksidaciju masti, poznati je detoksikator organizma, učinkovit je u metabolizmu jetre i gušterače. Kapsaicin - iz plodova čili papričica također podupire razgradnju masti. Bioperin - standardizirani ekstrakt crnog papra bogat je izvor piperin alkaloida koji potiče tijelo na termogeničku aktivnost i bolju dostupnost hranjivih tvari. Krom - element u tragovima, povećava osjetljivost staničnih receptora na inzulin čime značajno povećava djelotvornost i metabolizam glukoze u krvi Kolin, metionin i inozitol - sjajni lipotropni agensi, reguliraju nakupljanje masti u jetri. Vrlo često su dodani multivitaminskim proizvodima da bi zaštitili jetru od opterećenja. Metionin i kolin dokazana su učinka u detoksifikaciji i odstranjenju metaboličkog otpada te nusprodukata. Prednost thermogenic complexa: ne sadrži kofein koji može stimulirati nadbubrežnu žlijezdu na povećanu proizvodnju adrenalina i kortizola te uzrokovati povećanje razine šećera u krvi. Vrlo je važno da kod upotrebe Thermogenic proizvoda budemo fizički aktivni. Thermogenic proizvod koristite u konzultaciji s liječnikom ili ljekarnikom, ovisno o Vašem zdrvstvenom stanju.
Sastojci sadržani u Thermogenic Complex su odavno prepoznati kao bitni čimbenici za reguliranje metabolizma, njegovo zdravlje i kvalitetu.
Svetol zelena kava - klorogenska kiselina glvni je aktivni sastojak zelene kave koji je pokazao izuzetan učinak na gubitak masnoća, uz optimalno povećanje mišićne mase.
Zeleni čaj - bogat izvor katehina, stimulira termogenezu i oksidaciju masti, poznati je detoksikator organizma, učinkovit je u metabolizmu jetre i gušterače.
Kapsaicin - iz plodova čili papričica također podupire razgradnju masti.
Bioperin - standardizirani ekstrakt crnog papra bogat je izvor piperin alkaloida koji potiče tijelo na termogeničku aktivnost i bolju dostupnost hranjivih tvari.
Krom - element u tragovima, povećava osjetljivost staničnih receptora na inzulin čime značajno povećava djelotvornost i metabolizam glukoze u krvi
Kolin, metionin i inozitol - sjajni lipotropni agensi, reguliraju nakupljanje masti u jetri. Vrlo često su dodani multivitaminskim proizvodima da bi zaštitili jetru od opterećenja. Metionin i kolin dokazana su učinka u detoksifikaciji i odstranjenju metaboličkog otpada te nusprodukata.
Prednost thermogenic complexa: ne sadrži kofein koji može stimulirati nadbubrežnu žlijezdu na povećanu proizvodnju adrenalina i kortizola te uzrokovati povećanje razine šećera u krvi.
Vrlo je važno da kod upotrebe Thermogenic proizvoda budemo fizički aktivni.
Thermogenic proizvod koristite u konzultaciji s liječnikom ili ljekarnikom, ovisno o Vašem zdrvstvenom stanju.
2 kapsule dnevno, uz obrok.
Samo registrirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu recenzirati.
Sastojci u dnjevnoj dozi (2 kapsule):
Ekstrakt ploda zelene kave (Coffea canephora robusta Pierre) Svetol® 400 mg
Ektrakt listova zelenog čaja (Camellia sinensis) 50 mg
Plod čili papričice (Capsicum annuum) 50 mg
L-metionin 50 mg
Kolin (bitartrat) 25 mg
Inozitol 25 mg
Ekstrakt ploda crnog papra (Piper nigrum) Bioperine® 5 mg
Krom (pikolinat) Cromax® 150 μg
Pogodno za vegane.
Proizvod ne sadrži šećer, škrob, natrij, kvasac, pšenicu, soju, gluten niti mliječne sastojke te je formuliran bez upotrebe umjetnih konzervansa, aroma ili boja
Povratak na vrh