Tečaj konverzije: 1 EUR = 7,53450 HRK
  • Brza isporuka
  • 100% sigurna kupnja
  • Plaćanje na rate
  • Povrat u roku 14 dana
  • Blog

Sebamed Bebe

Sebamed Bebe

VALENTINOVO POGODNOSTI do -50% za kupnju određenih proizvoda od 6.64 € / 50 kn

Vrijedi do 14.02.2023.! Uštede se obračunavaju u košarici!
Filteri
Mogućnosti kupnje
Cijena
Brand

22 proizvoda

Postavite silazno
po stranici

Uz kupnju poklanjamo:

Filorga TIME FILLER NIGHT anti-age noćna krema: za kupnju od 105 € / 791.12 kn

Filorga AGE-PURIFY CLEAN gel za pranje lica: za kupnju od 80 € / 602.76 kn

Uriage Xemose ulje za kupanje i tuširanje, 2 × 50 mL: za kupnju od 55 € / 414.40 kn

URIAGE BEBE TERMOMETAR: za kupnju Uriage Bebe proizvoda od 20 € / 150.69 kn

Darujemo do isteka zaliha, u slučaju da proizvod nije dostupan šaljemo zamjenski poklon. Za svaku narudžbu darujemo jedan poklon.

_ _ _ _ _

Sebamed Bebe razvijen je u suradnji s dermatolozima i dermatološkim klinikama za specifične potrebe bebine kože. Svi su proizvodi dermatološki i klinički testirani na podnošljivost i učinkovitost njege osjetljive kože beba.

Bebina koža treba posebnu zaštitu i učinkovitu njegu jer se zaštitna barijera ne počinje stvarati sve do prvih tjedana nakon rođenja. Prirodna zaštitna funkcija kože nije u potpunosti razvijena. Dermatolozi stoga preporučuju prilagođavanje proizvoda za čišćenje i njegu pH vrijednosti kože.

pH od 5,5 osobito je važan u prvim godinama života jer podupire razvoj kiselog omotača kože. Sebamed sustav za medicinsku njegu beba s pH od 5,5 podržava ovu važnu funkciju za zaštitu kože od isušivanja, iritansa i patogena. Razvijen u suradnji s kožnim klinikama i posebno za potrebe dječje kože te testiran na kompatibilnost s kožom. Također prikladno tijekom liječenja neurodermatitisa, ekcema, kožnih infekcija i iritacija nakon savjetovanja s liječnikom. 

Sebamed Bebe proizvodi imaju pH vrijednost 5,5 te pomažu razvoju zaštitnog, kiselog omotača (plašta) kože. Naši proizvodi odražavaju kvalitetu kroz pažljive, znanstveno razvijene formulacije i njihovo prilagođavanje fiziološkoj pH vrijednosti zdrave kože.

Sebamed Bebe proizvodi pridonose jačanju otpornosti iznimno nježne kože novorođenčeta te potiču razvoj prirodnog, kiselog omotača kože, koji se razvija postupno nakon djetetova rođenja.

Povratak na vrh