• Brza isporuka
  • 100% sigurna kupnja
  • Plaćanje na rate
  • Povrat u roku 14 dana
  • Blog

Sebamed Bebe

Sebamed Bebe

Iskoristite VELIKE PROLJETNE POPUSTE za kupnju Sebamed Bebe proizvoda do -50%!

Vrijedi od 10.05. do 04.06.2024.!
Filteri
Mogućnosti kupnje
Cijena
Brand

14 proizvoda

Postavite silazno
po stranici

Uz kupnju poklanjamo:

Filorga LIFT-STRUCTURE ultra-liftig krema 50 ml: za kupnju od 105 EUR

Uriage AGE ABSOLU noćna maska za zrelu kožu, 15 ml: za kupnju od 80 EUR

SVR TOPIALYSE gel za pranje suhe i osjetljive kože, 55 ml: za kupnju od 55 EUR

Uriage Bebe Partikl: za kupnju od 20 EUR

Darujemo do isteka zaliha, u slučaju da proizvod nije dostupan šaljemo zamjenski poklon. Za svaku narudžbu darujemo jedan poklon.

_ _ _ _ _

Sebamed Bebe razvijen je u suradnji s dermatolozima i dermatološkim klinikama za specifične potrebe bebine kože. Svi su proizvodi dermatološki i klinički testirani na podnošljivost i učinkovitost njege osjetljive kože beba.

Bebina koža treba posebnu zaštitu i učinkovitu njegu jer se zaštitna barijera ne počinje stvarati sve do prvih tjedana nakon rođenja. Prirodna zaštitna funkcija kože nije u potpunosti razvijena. Dermatolozi stoga preporučuju prilagođavanje proizvoda za čišćenje i njegu pH vrijednosti kože.

pH od 5,5 osobito je važan u prvim godinama života jer podupire razvoj kiselog omotača kože. Sebamed sustav za medicinsku njegu beba s pH od 5,5 podržava ovu važnu funkciju za zaštitu kože od isušivanja, iritansa i patogena. Razvijen u suradnji s kožnim klinikama i posebno za potrebe dječje kože te testiran na kompatibilnost s kožom. Također prikladno tijekom liječenja neurodermatitisa, ekcema, kožnih infekcija i iritacija nakon savjetovanja s liječnikom. 

Sebamed Bebe proizvodi imaju pH vrijednost 5,5 te pomažu razvoju zaštitnog, kiselog omotača (plašta) kože. Naši proizvodi odražavaju kvalitetu kroz pažljive, znanstveno razvijene formulacije i njihovo prilagođavanje fiziološkoj pH vrijednosti zdrave kože.

Sebamed Bebe proizvodi pridonose jačanju otpornosti iznimno nježne kože novorođenčeta te potiču razvoj prirodnog, kiselog omotača kože, koji se razvija postupno nakon djetetova rođenja.

Povratak na vrh