• Brza isporuka
  • 100% sigurna kupnja
  • Plaćanje na rate
  • Povrat u roku 14 dana
  • Blog

KORRES

KORRES

Iskoristite LJETNE POPUSTE & POGODNOSTI -30% za kupnju KORRES proizvoda (ne odnosi se na promo pakiranja)!

Vrijedi od 05.06. do 02.07.2024.!

140 proizvoda

Postavite silazno
po stranici

_ _ _ _ _

KORRES - grčki brend, ističe se istraživanjem i inovacijama temeljenim na više od 3.600 grčkih biljaka, vode destilirane 8 puta te poštovanjem prema tradicionalnim prirodnim lijekovima. Njihova posvećenost biološkom pristupu i ljubav prema grčkoj flori odražavaju se u formulama bez praznih obećanja, čime čuvaju autentičnost i poštovanje prema prirodi.

Grčka, Velikodušna Zemlja

FLORA

Grčka je globalno stanište biološke raznolikosti, s jednom od najbogatijih flora po četvornom metru; preko 6.000 biljnih vrsta, od kojih njih 1.200 nije moguće pronaći nigdje drugdje na svijetu. Jedno objašnjenje za tu endemičnu bogatstvo je broj mikroklimatskih uvjeta zbog domaće topografije; otoci Egejskog mora, visoki planinski lanci, vulkansko tlo, sušni južni dijelovi zemlje, svi su doprinijeli ovoj bogatoj zemlji ispunjenoj biljkama koje su razvile specifične obrambene mehanizme kako bi mogle rasti. Naša polazna točka za razvoj proizvoda je grčka priroda.

POLJOPRIVREDNICI

Nakon identificiranja najboljih područja za uzgoj, počeli smo surađivati s lokalnim poljoprivrednicima, kao dio našeg kontinuiranog napora da podržimo zajednicu. Svjesna odluka da radimo s njima umjesto da sami uzgajamo sastojke. Odabrali smo male i lokalne poljoprivrednike koji rastu zajedno s nama, na područjima koja najviše trebaju podršku. Uspostavili smo mrežu mikrofarmi i poljoprivrednih zadruga putem ugovornog uzgoja koja generira prihod za ukupno više od 10.000 ljudi.

Ljekarna

"Počeo sam raditi u najstarijoj biljno-homeopatskoj ljekarni u Grčkoj dok sam studirao na Farmaceutskom fakultetu Sveučilišta u Ateni. Preuzeo sam ljekarnu 1992. godine. U sljedećih pet godina stvorio sam jedinstveni laboratorij za proizvodnju homeopatskih lijekova. Kroz to sam stekao duboko razumijevanje prirodnih sastojaka i njihove primjene u preko 3.000 biljnih lijekova. Ljudi iz cijele Atene, a kasnije iz cijele Grčke, dolazili su u ljekarnu po te lijekove. To iskustvo oblikovalo je moja uvjerenja i dovelo do osnivanja KORRES Natural Products 1996. godine. S jasnom namjerom proizvodnje sigurnih i klinički učinkovitih prirodnih proizvoda za njegu kože, proizvoda na koje bih bio ponosan ponuditi svojim prijateljima, ljudima koje volim."

Giorgos Korres, ljekarnik

Povratak na vrh