• Brza isporuka
  • 100% sigurna kupnja
  • Plaćanje na rate
  • Povrat u roku 14 dana
  • Blog

Yves Rocher

Yves Rocher

19 proizvoda

Postavite silazno
po stranici

_ _ _ _ _

Yves Rocher - Osnivač brenda, gospodin Yves Rocher, je prije više od 60 godina zamislio ljepotu na prirodan, odgovoran, velikodušan i predan način. Ta vizija živi i danas iz generacije u generaciju kroz njegovog sina Jacquesa i unuka Brisa. U naš je DNK upisana želja za otkrivanjem prave ljepote svake žene, pazeći pri tome da si svaka od njih može pruštiti proizvode koji zaista brinu za njenu kožu i naš planet.

YVES ROCHER - STRASTVENI, PREDANI VIZIONAR

Gospodin Yves Rocher rođen je 1930. godine u mjestu La Gacilly koje je blizu legendarne šume Brocéliande. Blizina ovakve nesvakidašnje okoline utječe na čovjeka i njegovo formiranje. Vjerujemo da mu je baš zbog toga bilo vrlo intuitivno razmišljati u smjeru proizvoda koji su bazirani na potpuno prirodnim sastojcima.
U dobi od 14 godina dolazi u posjed lokalnog tradicionalnog recepta na bazi zlatice (ledinjaka). Odlučuje se samostalno proizvesti ovu mast na tavanu svoje kuće. Mast je bila vrlo učinkovita zbog čega je došao na ideju da ju prodaje.
Prodaja je krenula vrlo uspješno i od tog trenutka počinje jedna divna avantura...

ODRŽIVI LANAC PROIZVODNJE NA NAŠIM ORGANSKIM POLJIMA

Yves Rocher još od 1998. godine obrađuje preko 60 hektara organskih polja, certificiranih najvećom ocjenom kvalitete. Različak, Arnika, Kamilica, Neven, Edulis samo su neke od kultura koje uzgajamo kako bismo osigurali najprirodnije i potpuno sigurne sastojke za naše i vaše proizvode.

KOŠNICE

Vrijedne pčele su izvrstan pokazatelj bioraznolikosti. Mi smo na našim poljima u La Gacillyju domaćini milijunima pčela!
Aktivno se borimo protiv smanjenja broja pčela tako što brinemo o 200 košnica koje se prostiru na 60 hektara naših organskih polja. Zahvaljujući našem znanju o točnom broju cvjetova koje smo zasadili, uvijek možemo biti sigurni ima li na godišnjoj razini dovoljno nektara za sve njih.

INOVATIVNA, UČINKOVITA, DRUGAČIJA I S POŠTOVANJEM PREMA PRIRODI

Cosmétique Végétale® koncept poznaje sve važne mehanizme i učinke biljaka. Dešifrira specifičnu "inteligenciju" svake biljke kako bi taj učinak mogao prenijeti na ljudsku kožu. Koža je sposobna učinkovito apsorbirati aktivne biljne sastojke upravo zato što imaju slična svojstva.

Povratak na vrh