• Brza isporuka
  • 100% sigurna kupnja
  • Plaćanje na rate
  • Povrat u roku 14 dana
  • Blog

Masakï Paris

Masakï Paris

Iskoristite LJETNE POPUSTE & POGODNOSTI -20% za kupnju Masakï Paris parfema!

Vrijedi od 05.06. do 02.07.2024.!

11 proizvoda

Postavite silazno
po stranici

_ _ _ _ _

Masakï Paris

Masaki Matsushima rođen je u Nagoyi 1963. Nakon završene škole studirao je na Bunka Fashion Collegeu, jednom od najprestižnijih u Japanu. Jedan od njegovih mentora bio je Issey Miyake! Matsushima je osnovao vlastitu etiketu i predstavio svoju prvu modnu kolekciju 1992. Njegove kreacije usredotočuju se na japanske tradicije koje se transformiraju u suvremene modne ključne komade.

U mirise se upustio 2000. godine, a svoju prvu kolekciju parfema predstavio je 2001. godine. Ova linija sastojala se od niza mirisa koji su svi u nazivu nosili riječ "mat". Ženski miris mat;pink je cvjetno-voćna kompozicija. Citrusno-aromatično izdanje mat;blue za muškarce sadrži note čaja, kleke, bambusa, mente, bergamota, ruže, lotosa i mošusa. Od tada je lansirano još nekoliko mirisa:

Aqua Mat Homme je orijentalna i drvenasta kompozicija sa limetom, grejpom, sokom bambusa, listom smokve, magnolijom, šećerom od trske, bambusom, sandalovinom i mošusom. Ovo izdanje predstavljeno je 2008. Cherry za žene je cvjetni miris koji se sastoji od crnog ribiza, borovnice, kasije, cvijeta trešnje, maline, mošusa, slatkog graška, lubenice i lotosa. Sunčani, cvjetni i voćni miris Fluo sastavljen je od grejpa, kumkvata, marakuje, lotosa, božura, nektarine i mošusa.

2005. predstavljen je M Masakija Matsushime. Ovaj uniseks miris usredotočen je na liči, mošus, iris, mandarinu i marelicu. Aromatični miris M; Men je lansiran 2006. godine. Ovo izdanje je sastavljeno od mošusa, muškatnog oraščića, limuna, grejpa, čaja, bambusa, ružmarina i vetivera. M;0°S je miris hladnog skandinavskog jutra. Miris definiraju note smrznutog sorbeta od jabuke, Chimayo koktel od soka od jabuke, tekile i kockica leda, citrusa, zvončića, mošusnih nota i drvenih akorda.

Masaki Aqua Platinum iz 2010. je miris s istaknutim drvenim akordima i začinskim notama. Sadrži grejp, yuzu, mentu, iris, drvo kašmira, cedar iz Virginije, mošus, kardamom i papar. Masaki Art Masaki je miris za žene s cvjetnim notama i mošusom. Predstavljen je 2009. Masaki Shiro je čisti miris bijelog cvijeća s mošusnim i drvenim osnovnim notama. Ovaj miris je lansiran 2010.

Ženstveni i romantični Masaki/Masaki predstavljen je 2007. godine. Miris je sastavljen od cedrovine, lubenice, crvene jabuke, ruže, mošusa, maline, pačulija, magnolije, marakuje i ličija. Mat Chocolat, orijentalni miris za žene, predstavljen je 2005. godine. Dominantne note u ovoj kompoziciji su crni ribizl, grejp, lubenica, ruža, tamna čokolada, kakao, sandalovina, kokos i mošus. Moderni sastav mat; sastoji se od dinje medljike, bambusa, čaja, crnog ribiza, mente, manga i magnolije.

Orijentalni i cvjetni ženski mirisni mat; le rouge je predstavljen 2003. mat; muški miris za muškarce baziran je na antilopu, cedrovin, tikovini, lotosovom cvijetu, ruži, dinji, menti, bambusu, crnom ribizlu, grejpu, čaju i kardamomu. Unisex izdanje mat; metal iz 2003. sadrži cvjetne note ruže i ljubičice.

Posebno izdanje mat; orange sadrži marelicu, marakuju, crvenu naranču, mandarinu, mošus, mango, lubenicu, lotos i gorku naranču. Izdanje iz 2004. mat; very male miris je sa spojem sladića, vodenih nota, anisa, drvenih nota, bambusa, cedra, pačulija, lotosa i bergamota. mat; yellow iz 2003. je aromatični miris s naglašenom breskvom i marakujom. Mintea je miris pun osvježavajućih nota: čaj, menta, citrusi, bobice kleka, bambus, lubenica i krastavac. Suu za žene iz 2008. sačinjen je od grejpa, tropskog voća, kruške, zvjezdastog anisa, lotosa, mošusa i cedrovine.

Dizajner Masaki Matsushima ima 43 izdana parfema. Najstarije izdanje je iz 2001. i najnovije je iz 2021. Mirisi Masaki Matsushima napravljeni su u suradnji s parfimerima Jean Jacques i Jérôme di Marino.

Povratak na vrh