• Brza isporuka
  • 100% sigurna kupnja
  • Plaćanje na rate
  • Povrat u roku 14 dana
  • Blog

Philips

Philips

3 proizvoda

Postavite silazno
po stranici

Philips je renomirani svjetski brand poznat po svojoj inovativnoj i visokokvalitetnoj potrošačkoj elektronici i proizvodima za zdravstvenu njegu. Unutar široke palete proizvoda, ističemo Philips Lumea, niz naprednih kućnih IPL (Intense Pulsed Light) uređaja za uklanjanje dlačica.

Philips Lumea dizajniran je kako bi pružio praktično i učinkovito rješenje za dugotrajno uklanjanje dlačica u udobnosti vlastitog doma. Uređaji koriste blage pulseve svjetlosti za ciljanje melanina u folikulima dlačica, čime inhibiraju njihov rast i sprječavaju ponovni rast tijekom vremena. Ova tehnologija nudi korisnicima praktičnu i isplativu alternativu salonskim tretmanima.

Ono što izdvaja Philips Lumea jesu njegove vrhunske značajke i dizajn jednostavan za korištenje. Ovisno o modelu koji odaberete, uređaji imaju pametne senzore boje kože koji automatski prilagođavaju intenzitet svjetla kako bi odgovarao tonu kože korisnika, osiguravajući sigurnost i optimalne rezultate. Dodatno, Lumea uređaji nude niz dodataka i postavki koje odgovaraju različitim dijelovima tijela i tipovima dlaka.

Philips stavlja veliki naglasak na zadovoljstvo i sigurnost korisnika. Asortiman Lumea prolazi rigorozna testiranja i u skladu je sa strogim međunarodnim sigurnosnim standardima kako bi svojim korisnicima osigurao pouzdanost i bezbrižnost. Nadalje, robna marka pruža sveobuhvatnu podršku za proizvode, uključujući detaljne upute, personalizirane upute i pristup opsežnoj online zajednici.

S asortimanom Philips Lumea, brend osnažuje pojedince da preuzmu kontrolu nad svojim rutinama ljepote i postignu dugotrajne rezultate uklanjanja dlačica profesionalne kvalitete kod kuće. Kombinacijom napredne tehnologije, dizajna usmjerenog na korisnika i predanosti kvaliteti, Philips nastavlja biti pouzdana i tražena robna marka u području IPL uređaja za uklanjanje dlačica.

Povratak na vrh