• Brza isporuka
  • 100% sigurna kupnja
  • Plaćanje na rate
  • Povrat u roku 14 dana
  • Blog

ISDIN

ISDIN

24 proizvoda

Postavite silazno
po stranici

Zdravlje, sreća, ljepota

Zaljubi se u svoju kožu

Ona je iza svega što radimo. Ambicija nam je pomoći ti da shvatiš, uživaš i osjećaš se kao kod kuće u vlastitoj koži. Da na kraju vidiš čaroliju u svakoj borici, svakom striji. Koristimo gotovo pola stoljeća europskog iskustva u njezi kože i zaštiti od sunca kako bismo ti pomogli da tamo stigneš. S učinkovitim formulama utemeljenima na najnovijim znanstvenim saznanjima, prožetima ljubavlju prema samopomoći, pratimo te na tvom putovanju.

Tamo gdje znanost susreće ljepotu

Kao vodeći brend za zaštitu od sunca u Španjolskoj, oblikujemo budućnost njege kože koristeći desetljeća strasti i iskustva. Naš međunarodni tim znanstvenika istražuje kako genetika, način života, emocije, i prije svega, sunce, utječu na tvoju kožu. S vodećim istraživanjima u području kozmetike i farmaceutike, stvaramo napredne formule s inovativnim teksturama.

Umjetnost življenja na mediteranski način

To je naš etos: osjećaj samopouzdanja u vlastitoj koži, prihvaćanje onoga što te veseli, stavljanje prijatelja i obitelji na prvo mjesto. Stil života rođen iz naše mediteranske baštine. On je prožet zdravim navikama, nadahnut cijenjenjem ljepote u svakom danu. Vodi te prema najboljoj verziji sebe, iznutra i izvana.

Kako je sve počelo

Barcelona, 1975. dva prijatelja, obojica iz lokalnih obiteljskih tvrtki specijaliziranih za znanstvena istraživanja i ljepotu visoke klase, krenuli su na jedrenje. Nadahnuti svojim avanturama, pronašli su novi san: razviti naprednu njegu kože potaknutu zdravljem i radosti.

Ovdje i sada

S vodećim razumijevanjem zaštite od sunca i ugodnih tekstura, ISDIN je brzo postao globalni referentni standard u dermatologiji. Danas, ljudi u preko 40 zemalja uživaju u našem asortimanu proizvoda za njegu kože.

Povratak na vrh