• Brza isporuka
  • 100% sigurna kupnja
  • Plaćanje na rate
  • Povrat u roku 14 dana
  • Blog

MOROCCANOIL

MOROCCANOIL

95 proizvoda

Postavite silazno
Stranica
po stranici
_ _ _ _ _

Moroccanoil® nudi inovativne, jednostavne i učinkovite proizvode koji dramatično preoblikuju sve tipove kose u lijepu i zdravu kosu te ističu njezin prirodan izgled. Iako se na tržištu nalaze manje od desetljeća, proizvodi Moroccanoil® brzo su postigli uspjeh na svjetskoj razini. Upotrebljavaju ih zvijezde i stilisti modnih pista, filma i televizije, najutjecajniji urednici časopisa za ljepotu i žene diljem svijeta.

Prvi proizvod za njegu kose Moroccanoil Treatment je označio pravu revoluciju u industriji ljepote i stvorio potpuno novu kategoriju za njegu kose. Moroccanoil Treatment dobio je mnoge nagrade, a najbolji stilisti, zvijezde i žene diljem svijeta odmah su ga prepoznali kao prijeko potrebnu osnovu za oblikovanje kose i ujedno kao jedini proizvod bez kojeg ne bi smjela živjeti nijedna žena.

Uspjeh nagrađenog proizvoda Moroccanoil Treatment doveo je do razvoja opsežne linije inovativnih luksuznih proizvoda za njegu kose Moroccanoil®. Inovativni, jednostavni i učinkoviti proizvodi zadovoljavaju potrebe svih tipova kose. Proizvodi Moroccanoil® postali su poznati diljem svijeta zahvaljujući svojoj laganoj teksturi, isticanju prirodnog izgleda kose i jedinstvenoj formuli koja omogućuje da se u trenu upiju u kosu – bez bilo kakvog masnog osjećaja. Ekskluzivni proizvodi Moroccanoil® kosu čine prirodno glatkom i sjajnom, a istodobno poboljšavaju njezino stanje i svakom uporabom pridonose zdravom i lijepom izgledu kose.

Povratak na vrh