• Brza isporuka
  • 100% sigurna kupnja
  • Plaćanje na rate
  • Povrat u roku 14 dana
  • Blog

Bioandina

Bioandina

9 proizvoda

Postavite silazno
po stranici

TRADICIONALNA SUPERHRANA IZ DALEKIH ANDI U SLUŽBI RJEŠENJA SUVREMENIH PROBLEMA – BIOANDININA PRIČA

 

Bioandina - brend koji se bavi proizvodnjom i distribucijom dodataka prehrani na bazi biljaka iz područja Anda - mace, camu camu-a i mačje kandže.

Omiljeni zagrebački lifestyle brend Bioandina neumorno radi i s puno entuzijazma nastoji hrvatsko tržište upoznati s izuzetnim svojstvima njihovih proizvoda. U tome im svesrdno pomaže struka – čitav niz liječnika, farmaceuta i nutricionista s kojima ostvaruju intenzivnu suradnju i koji prepoznaju kvalitetu i kompetenciju njihovog proizvoda, redovito ih preporučuju svojim pacijentima i klijentima.

Specifičnost proizvoda baziranih na korijenu biljke maca koja uspijeva u najsurovijim predjelima Anda, jest da u velikoj mjeri pridonose zdravlju u različitim aspektima, od hormonalnog uravnoteženja, zdravlja reproduktivnog sustava pa sve do općeg zdravstvenog blagostanja. Problemi s neredovitim ciklusom, hormonalnim aknama, simptomima PMS-a, perimenopauze i menopauze samo su neki od problema kod kojih maca može pomoći. Također, izvrsna su dopuna prehrani sportaša ili rekreativaca koji aktivno brinu o svome zdravlju, dobroj formi i razvijanju zdravih navika. Predstavljaju i snažan izvor energije, fokusa i ravnoteže svima koji imaju intenzivan svakodnevni raspored. Bioandinina maca se u odnosu na druge mace na tržištu ističe po tome što je ona jedina „aktivirana“ maca na tržištu. Podvrgnuta je procesu želatinizacije, termičke obrade pod visokim tlakom, čime se povećava broj sekundarnih metabolita (kojima maca duguje svoje blagotvorno djelovanje), probavljivost, a takva maca je mikrobiološki sigurnija i zdravstveno ispravnija. Valja napomenuti da upravo takvu termički obrađenu macu tradicionalno konzumiraju žitelji Anda.

Proizvodi aktivirane mace izvrsno se slažu s Camu camu kapsulama koje sadrže ekološki kompleks 100 %-tnog vitamina C i najbogatiji su biljni izvor ovog vitamina. Zahvaljujući tome, vitamin C je bioraspoloživiji, a to znači da se puno lakše apsorbira i ne uzrokuje neželjene posljedice za razliku od nekih sintetičkih oblika vitamina C. U ponudi imaju još i kapsule Mačje kandže, prirodnog proizvoda koji se sastoji od atomiziranog ekstrakta i praha kore te stabljike mačje kandže. Ističe se svojim protuupalnim djelovanjem, a zahvaljujući atomizaciji se postiže bolje terapijsko djelovanje i veća stabilnost proizvoda.

Povratak na vrh