• Brza isporuka
  • 100% sigurna kupnja
  • Plaćanje na rate
  • Povrat u roku 14 dana
  • Blog

MartiDerm

MartiDerm

Iskoristite DETOX POPUSTEza kupnju MartiDerm proizvoda do -40%!

Vrijedi od 20.02. do 29.02.2024.!

79 proizvoda

Postavite silazno
Stranica
po stranici

Uz kupnju poklanjamo:

Filorga Sleep & Peel 4.5 mikro-piling noćna krema 40 ml: za kupnju od 105 EUR

Filorga SKIN-UNIFY krema za ujednačavanje tena, 30 ml: za kupnju od 80 EUR

SVR PHYSIOPURE gel za pranje lica 55 ml: za kupnju od 55 EUR

Uriage Bebe PRVI PRIRODNI SERUM 15 × 5 ml: za kupnju od 20 EUR

Darujemo do isteka zaliha, u slučaju da proizvod nije dostupan šaljemo zamjenski poklon. Za svaku narudžbu darujemo jedan poklon.

_ _ _ _ _

MartiDerm - Sve je počelo u maloj ljekarni u Barceloni 1952. Istraživanje i njihova predanost pružanju učinkovitih rješenja doveli su ih do stvaranja prve ampule s proteoglikanima i vitaminom C. Odlučili su se ne boriti s vremenom, već ga inteligentno podržavati i tako su stvorili svoju filozofiju pametnog starenja.

Također podržavaju transparentnost: njihovi proizvodi rade ono što govore i govore ono što rade. Ostaju vjerni svojim korijenima i temeljima koje je postavio njihov osnivač, Josep Martí Tor. Zato volie reći da je sve počelo u ljekarni u ulici Aragón, u centru Barcelone, stvarajući složene formule u dermokozmetici.

Ljekarna koja i danas pomaže svojim vjernim kupcima učinkovitim rješenjima za sve tipove kože. Istraživanje je njihovo nasljeđe. A istraživanje znači traganje. Tražili su način da svoju formulu proteoglikana i vitamina C zaštite od svjetlosti i zraka kako bi spriječili njihovu preuranjenu oksidaciju i sačuvali sva svojstva aktivnih sastojaka. Rješenje su pronašli u staklenoj ampuli od topaza. Tako je nastala njihova slavna prva ampula.

Revolucionarni kozmetički koncept koji su s vremenom usavršili i koji im je otvorio vrata većini međunarodnih tržišta i učinio ih dermokozmetičkim mjerilom. Ali njihova formula uključuje nešto drugo, koncept koji ih čini jedinstvenima, originalnu ideju koju je jednostavno objasniti i koja ih povezuje sa svim njihovim potrošačima: "vrijeme je naš najbolji saveznik. Ne borimo se s vremenom; inteligentno ga podržavamo, živimo, uživamo, prihvaćamo i dijelimo. To je tajna naše velike male povijesti. Dobrodošli."

Povratak na vrh