• Brza isporuka
  • 100% sigurna kupnja
  • Plaćanje na rate
  • Povrat u roku 14 dana
  • Blog

TALIKA

14 proizvoda

Postavite silazno
po stranici

_ _ _ _ _

TALIKA

1939. - 1945.

Sve je počelo tijekom Drugog svjetskog rata. Suočena s nestašicama koje pogađaju farmaceutsku industriju, Danielle Roches, medicinska sestra na oftalmološkom odjelu pariških bolnica, formulirala je balzam na bazi ljekovitih biljaka za liječenje ozlijeđenih ljudi s opeklinama na očima. Zatim je primijetila zapanjujuću nuspojavu: osim što je liječila opekline njezinih pacijenata, njezina je biljna krema dramatično potaknula rast njihovih trepavica i obrva.

1948.

Danielle Roches morala je ovo prekrasno otkriće podijeliti sa ženama. Godine 1948. plasirala je na tržište TALIKA prvi tretman za rast trepavica, LA CRÈME POUSSE DES CILS. Ovo je početak TALIKA avanture.

1994.

Od svog nastanka, TALIKA se etablirala kao pionirski brend. Sudbina koju ona slijedi i danas. Od sukcesije brenda 1994.

Alexis de Brosses nastavlja voditi TALIKA brend na putu inovacija, vođen netaknutom željom da zamisli proizvode koji ne postoje nigdje drugdje i revolucioniziraju živote žena. Godine 1994. prva gesta ovog nadahnutog istraživača bila je preispitivanje formule LA CRÈME POUSSE DES CILS. Tako se rađa prvi TALIKA gel za rast trepavica: LIPOCILS.

S ovim inovativnim proizvodom TALIKA kreće u osvajanje Japana, što je prvi korak u pravoj međunarodnoj priči o uspjehu. Danas se brend distribuira u više od 60 zemalja, a njegovo je ime sinonim za stručnjake za njegu očiju diljem svijeta.

Danas

Od tada TALIKA nastavlja potresati svijet kozmetike. Pionirski brend sa svojim poznatim uređajem GENIUS LIGHT koji kombinira svjetlosnu terapiju i elektrostimulaciju, TALIKA je ovaj put inspirirana moćnom tehnologijom NASA-e kako bi ponudila inovativne tretmane. Asortiman proizvoda za njegu lica i flastera za oči koje koriste mnoge poznate osobe, TALIKA nastavlja svoje kozmetičko putovanje, uvijek korak ispred.

Povratak na vrh