Tečaj konverzije: 1 EUR = 7,53450 HRK
  • Brza isporuka
  • 100% sigurna kupnja
  • Plaćanje na rate
  • Povrat u roku 14 dana
  • Blog

T.LeClerc

T.LeClerc

Iskoristite -40%

48 proizvoda

Postavite silazno
Stranica
po stranici

Uz kupnju poklanjamo:

Filorga MESO-MASK® zaglađujuća maska za zdravu i blistavu put, 50 mL: za kupnju od 105 € / 791.12 kn

Filorga NCEF-REVERSE regenerirajuća krema, 30 mL: za kupnju od 80 € / 602.76 kn

SVR SENSIFINE čistač za osjetljivu kožu, 55 mL + TOPIALYSE ulje za pranje atopične kože, 55 mL: za kupnju od 55 € / 414.40 kn

SVR TOPIALYSE SLONIĆ IGRAČKA: za kupnju proizvoda za bebe od 20 € / 150.69 kn

Darujemo do isteka zaliha, u slučaju da proizvod nije dostupan šaljemo zamjenski poklon. Za svaku narudžbu darujemo jedan poklon.

_ _ _ _ _

T.LeClerc: vizionarski kemičar Belle Epoque

Godine 1881. Théophile LeClerc kreirao je svoj prvi Dermophile puder na bazi rižinog brašna za kožu u svojoj ljekarni u četvrti Madeleine u Parizu. 

Puder je fine, meke teksture koja poboljšava i ispravlja ten, predstavljen u legendarnom kućištu od brušenog aluminija. Théophile LeClerc, vizionarski kemičar koji je u potpunosti savladao umjetnost boja, učinio je svoj poznati puder u prahu dostupan u 16 nijansi. Za Belle Epoque dame, koje su navikle na teške pudere, ovaj lagani puder od riže pogodan za kožu bio je revolucija koja ih je oslobodila i učinila ljepšima. 

Od Belle Epoque do Roaring dvadesetih, i svakog trenutka između, poznati Banane puder postao je must-have za baršunasti ten francuskih glumica i dama (élégantes). Bilo je to vrijeme od povijesnog značaja: Eiffelov toranj izgrađen je 1889. za Svjetsku izložbu, Pariz je slavio inauguraciju mosta Aleksandra III., a žene su promicale svoju slobodu uz ritam Charlestona. To su žene koje su T.LeClercov puder pretvorile u kultni proizvod za kožu kakav je danas. 

Povratak na vrh