Narudžbe na [email protected]

Valuta
  • Brza isporuka
  • 100% sigurna kupnja
  • Plaćanje na rate
  • Povrat u roku 14 dana
  • Blog

T.LeClerc

T.LeClerc

43 proizvoda

Postavite silazno
Stranica
po stranici

%BEST BUY

Za kupnju 4 ili više T.LeClerc proizvoda ostvarujete popust od 40%, za 3 proizvoda 30%, a za kupnju 2 proizvoda ostvarujete popust od 20%. Proizvode u košarici možete kombinirati s niže navedenim brandovima.

Uz kupnju poklanjamo:

Filorga GLOBAL-REPAIR EYES&LIPS krema za područje oko očiju i usana:  za kupnju od 690 kn.

Uriage BARIESUN SPF50+ FLUIDE ULTRA, 30 ml (džepno pakiranje): za kupnju od 490 kn.

URIAGE GYN-PHY gel za svakodnevnu intimnu higijenu, 50 mL + CREME LAVANTE PJENUŠAVA EMULZIJA ZA PRANJE, 50 mL: za kupnju od 390 kn.

Uriage dječji ruksak i Uriage Bebe PRVI PRIRODNI SERUM: za kupnju proizvoda za bebe i djecu od 240 kn.

Za svaku kupnju URIAGE, FILORGA, LAZARTIGUE, SVR, VITRY, SEBAMED, URIAGE BEBE, BABY SEBAMED, NOREVA , HORMETA, SYNBIONYM, ELIXIRS&CO i T.LeClerc proizvoda iznad 350 kn poklanjamo URIAGE ljetnu torbu, a iznad 200 kn SVR neseser!

Poklanjamo do isteka zaliha.

_ _ _ _ _

T.LeClerc: vizionarski kemičar Belle Epoque

Godine 1881. Théophile LeClerc je napravio svoj prvi Dermophile rižin puder za kožu u svojoj ljekarni u četvrti Madeleine u Parizu. 

Puder je fine, meke teksture koja poboljšava i ispravlja ten, predstavljen u legendarnom kućištu od brušenog aluminija. Théophile LeClerc, vizionarski kemičar koji je u potpunosti savladao umjetnost boja, učinio je svoj poznati puder u prahu dostupan u 16 nijansi. Za Belle Epoque dame, koje su navikle na teške pudere, ovaj lagani puder od riže pogodan za kožu bio je revolucija koja ih je oslobodila i učinila ljepšima. 

Od Belle Epoque do Roaring dvadesetih, i svakog trenutka između, poznati Banane puder postao je must-have za stvaranje baršunastog tena francuskih élégantes. Bilo je to vrijeme od povijesnog značaja: Eiffelov toranj izgrađen je 1889. za Svjetsku izložbu, Pariz je slavio inauguraciju mosta Aleksandra III., a žene su promicale svoju slobodu uz ritam Charlestona. Ovo su žene koje su T.LeClercov puder pretvorile u kultni proizvod za kožu kakav je danas. 

Povratak na vrh