• Brza isporuka
  • 100% sigurna kupnja
  • Plaćanje na rate
  • Povrat u roku 14 dana
  • Blog

T.LeClerc

T.LeClerc

Iskoristite USKRŠNJU PONUDU za kupnju T.LeClerc proizvoda do -40%!

Vrijedi od 12.03. do 02.04.2024.

48 proizvoda

Postavite silazno
Stranica
po stranici

Uz kupnju poklanjamo:

Filorga TIME-FILLER 5-XP EYES 15 ml: za kupnju od 105 EUR

SVR [C] ANTI-OX SERUM, 10 ml + [B3] HYDRA SERUM, 10 ml: za kupnju od 80 EUR

SVR TOPIALYSE gel za pranje suhe i osjetljive kože 55 ml: za kupnju od 55 EUR

Uriage Bebe PRVI PRIRODNI SERUM 15 × 5 ml: za kupnju od 20 EUR

Darujemo do isteka zaliha, u slučaju da proizvod nije dostupan šaljemo zamjenski poklon. Za svaku narudžbu darujemo jedan poklon.

_ _ _ _ _

T.LeClerc: vizionarski kemičar Belle Epoque

Godine 1881. Théophile LeClerc kreirao je svoj prvi Dermophile puder na bazi rižinog brašna za kožu u svojoj ljekarni u četvrti Madeleine u Parizu. 

Puder je fine, meke teksture koja poboljšava i ispravlja ten, predstavljen u legendarnom kućištu od brušenog aluminija. Théophile LeClerc, vizionarski kemičar koji je u potpunosti savladao umjetnost boja, učinio je svoj poznati puder u prahu dostupan u 16 nijansi. Za Belle Epoque dame, koje su navikle na teške pudere, ovaj lagani puder od riže pogodan za kožu bio je revolucija koja ih je oslobodila i učinila ljepšima. 

Od Belle Epoque do Roaring dvadesetih, i svakog trenutka između, poznati Banane puder postao je must-have za baršunasti ten francuskih glumica i dama (élégantes). Bilo je to vrijeme od povijesnog značaja: Eiffelov toranj izgrađen je 1889. za Svjetsku izložbu, Pariz je slavio inauguraciju mosta Aleksandra III., a žene su promicale svoju slobodu uz ritam Charlestona. To su žene koje su T.LeClercov puder pretvorile u kultni proizvod za kožu kakav je danas. 

Povratak na vrh