• Brza isporuka
  • 100% sigurna kupnja
  • Plaćanje na rate
  • Povrat u roku 14 dana
  • Blog

CURASEPT

Ne možemo pronaći proizvode koji odgovaraju Vašem odabiru.

_ _ _ _ _ 

CURASEPT - Tvrtka Curasept S.p.A. osnovana je 2001. godine u Italiji. Njezina misija je kupcima, partnerima i djelatnicima u zdravstvu, ponuditi najoriginalnija, inovativna i najkvalitetnija rješenja u području kemijske oralne higijene, zdravlja i ljepote. Čvrsto vjerujući da je svaki korisnik bitan, tvrtka ima za cilj osnažiti stručnjake na tom području putem svojih proizvoda, istraživanja i razvoja, stalnih inovacija i pristupa usmjerenog na pacijenta. Ovo su neke od temeljnih značajki strategije tvrtke Curasept SpA.

Usmjerenost na inovacije zajedno s dubinskim poznavanjem potreba vezanih uz oralno zdravlje u svim dobnim skupinama, oduvijek su bile karakteristične vrijednosti Curaseptovih proizvoda. Stoga se ovaj brend, sukladno specifičnosti svojih proizvoda, odlučio za gotovo isključivo distribuciju u ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama.

ADS® SUSTAV – ISKORAK U ORALNOJ HIGIJENI

 

Godine 2002. tvrtka Curasept S.p.A. razvili su i patentirali ADS® sustav, prvu inovaciju u području oralne higijene od 1960-ih godina. Ovaj sustav je veliki napredak u stomatološkoj struci, jer omogućuje upotrebu klorheksidina bez njegovih poznatih nuspojava. Do 2005. Curasept se postavio kao tržišni lider u kategoriji farmaceutskog klorheksidina, čime je zaslužio titulu zlatnog standarda u stomatologiji.

Vodice za ispiranje usta s klorheksidinom testirane su godinama u stomatološkim ordinacijama, u više od 60 zemalja diljem svijeta. Napredna formulacija bez alkohola, u kombinaciji s patentiranim ADS® sustavom, smanjuje rizik od bojenja zubne cakline i eliminira neugodan okus uobičajen za mnoge druge vodice za ispiranje usta s klorheksidinom. Korištenje Curasept vodice za ispiranje usta posebno se preporučuje kod ponavljajućih problema s desnima, kao što su gingivitis i parodontalne bolesti te nakon kirurških zahvata.

Klorheksidin je vrlo učinkovit u liječenju akutnih ili kroničnih bolesti desni uzrokovanih bakterijama. Važno je ne koristiti klorheksidin istovremeno s proizvodima koji sadrže pjenilo SLS (koji se nalazi u mnogim pastama za zube i sredstvima za čišćenje), jer SLS poništava učinak klorheksidina. Idealna nadopuna Curasept vodicama za ispiranje usta su Curasept paste za zube, koje ne sadrže SLS.

Povratak na vrh