Početkom 70-ih HiPP brašno od dvopeka ponuđeno je cijelom njemačkom tržištu.
Ugledavši se u američke primjere, Georg Hipp je počeo proizvoditi povrtne kašice za dojenčad. 1958. godine već je bilo četiri proizvoda, dva mesna obroka i dvije povrtne kašice.
Od 1960. godine dječja hrana se ne pakira više u limenkama, nego u staklenkama. Paleta proizvoda se iz dana u dan sve više širi, od sokova do mesnih obroka, od dječjih deserta i menija do kašica od integralnih žitarica i voća.
1956. Pioniri BIO uzgoja
Paralelno s počecima industrijske proizvodnje dojenačke hrane, Georg Hipp počeo je 1956. godine s uzgojem poljoprivrednih kultura prirodnim metodama, daleko od industrije i bez kemikalija.
Bio je oduševljen razmišljanjima Dr. Hansa Müllera, oca BIO poljoprivrede.
Cilj je bio: zdrava dječja hrana putem zdravog organsko-biološkog uzgoja.
Obiteljsko gospodarstvo u blizini Pfaffenhofena postalo je BIO gospodarstvo. Hipp braća Claus, Paulus i Georg nastavljaju svijetlu obiteljsku tradiciju i BIO filozofija nastavlja biti njihova nit vodilja u poslovanju.
Malo pomalo susjedna gospodarstva uviđaju dobre strane BIO uzgoja i postaju kooperanti HiPP-a. HiPP je danas najveći svjetski prerađivač kultura iz organsko biološkog uzgoja.