• Brza isporuka
  • 100% sigurna kupnja
  • Plaćanje na rate
  • Povrat u roku 14 dana
  • Blog

Testovi

11 proizvoda

Postavite silazno
po stranici

Naš izbor testova za trudnoću omogućuje točno i rano otkrivanje hormona trudnoće. Dizajnirani za praktičnost i jednostavnost korištenja, ovi testovi nude pouzdane rezultate u udobnosti vlastitog doma. Bilo da planirate zasnovati obitelj ili jednostavno želite pratiti svoje reproduktivno zdravlje.

Praćenje razine glukoze u krvi ključno je za osobe s dijabetesom ili one s rizikom od razvoja tog stanja. Naš asortiman trakica za mjerenje glukoze omogućuje praktično i redovito praćenje razine šećera u krvi. S priborom za testiranje koji je jednostavan za korištenje, možete biti informirani o razinama glukoze i napraviti potrebne prilagodbe svoje prehrane, tjelovježbe ili lijekova prema savjetu vašeg liječnika.

Prioritet nam je pružanje visokokvalitetnih kompleta za testiranje koje su odobrila relevantna regulatorna tijela. Imajte na umu da iako su naši setovi za testiranje dizajnirani za jednostavnu upotrebu i točne rezultate, oni ne bi trebali zamijeniti profesionalni medicinski savjet. Uvijek se preporuča konzultirati se sa zdravstvenim radnikom za sveobuhvatne smjernice, tumačenje rezultata i daljnje radnje na temelju vaše specifične situacije.

 

Povratak na vrh