• Brza isporuka
  • 100% sigurna kupnja
  • Plaćanje na rate
  • Povrat u roku 14 dana
  • Blog

EPTADERM

EPTADERM

14 proizvoda

Postavite silazno
po stranici

_ _ _ _ _

EPTADERM - je rođen iz volje za inovacijama i služenja profesionalcima za kožu. Misija brenda je formuliranje funkcionalnih dermokozmetičkih proizvoda koji mogu ispuniti očekivanja dermatologa i pacijenata.

Predanost, sigurnost i inovativnost vrijednosti su EPTADERM proizvoda, formuliranih da prate svakodnevne tipove kože. EPTADERM istražuje i koristi samo visoko odabrane sirovine i postavlja rigorozne kontrole u svakoj fazi proizvodnje kako bi osigurao maksimalnu sigurnost.

Iz istraživanja EPTADERM, linija proizvoda u potpunosti je formulirana korištenjem mikrobiološki čiste vode sa švicarskih ledenjaka, bogate funkcionalnim elementima u tragovima, vrijednim za održavanje zdrave kože.

Svaki je proizvod predmet dugog i složenog procesa razvoja kako bi se osigurao odgovarajući i dermatološki ciljani odgovor. Sva EPTADERM dermokozmetika podvrgava se strogim kliničkim ispitivanjima pod dermatološkom kontrolom kako bi se osigurala savršena podnošljivost kože.

EPTADERM je posvećen dermatologiji kako bi ponudio učinkovite, sigurne i inovativne proizvode stručnjacima u industriji i njihovim pacijentima. EPTADERM: posvećenost dermatologiji.

Povratak na vrh