• Brza isporuka
  • 100% sigurna kupnja
  • Plaćanje na rate
  • Povrat u roku 14 dana
  • Blog

La Roche-Posay

La Roche-Posay

Iskoristite do -50% za kupnju određenih La Roche-Posay proizvoda linije Anthelios od 6.64 €!

Vrijedi od 01.07. do 31.07.2024. i ne zbraja s s drugim promocijama ili popustima!
Filteri
Mogućnosti kupnje
Cijena

66 proizvoda

Postavite silazno
Stranica
po stranici

_ _ _ _ _ _

La Roche-Posay je bio pionir u dermatologiji od svog nastanka 1975. godine, radeći u bliskom partnerstvu s dermatolozima. Brend je proveo više od 600 kliničkih studija na 90.000 pacijenata, od novorođenčadi do 104-godišnjaka, različitih nacionalnosti i različitih kožnih patologija (akne, alergijska koža, ekcem, pod liječenjem raka, rane, postestetsko liječenje itd.).

Osim svojih proizvoda, La Roche-Posay nastoji učiniti dermatologiju dostupnom ljudima kroz zdravstvene tehnologije. U 2016. marka je lansirala prvi rastezljivi senzor kože za praćenje izloženosti UV zračenju.

La Roche-Posay je 2019. lansirao Effaclar Spotscan, prvu web-aplikaciju koju su zajedno razvili dermatolozi i koja se temelji na umjetnoj inteligenciji za analizu kože sklone aknama i pružanje personaliziranih savjeta i preporuka. Osim toga, brend je predstavio My Skin Track UV u partnerstvu s Appleom, nosivi senzor bez baterije i prateću aplikaciju za mjerenje UV zračenja, zagađenja, izloženosti peludi i vlazi te pružanje personaliziranih savjeta.

Povratak na vrh