• Brza isporuka
  • 100% sigurna kupnja
  • Plaćanje na rate
  • Povrat u roku 14 dana
  • Blog

Chic & Love

5 proizvoda

Postavite silazno
po stranici

CHIC&LOVE Wellness - posvećen je promicanju zdravlja i dobrobiti kroz holistička rješenja. Njihova priča započinje s osnivačicom koja se suočila s dijagnozom androgenetske alopecije. Odlučila je krenuti u vlastitu potragu za učinkovitim rješenjima. Godinama je posvetila istraživanju i analiziranju najboljih sastojaka kako bi razvila HAIR&NAILS, prirodni proizvod koji poboljšava zdravlje kose iznutra prema van s vidljivim rezultatima.

Ponuda proizvoda širi se kako bi potaknula dobrobit vaše kose i cjelokupnog zdravlja. Uključuje vitaminske dodatke za poboljšanje sna, kože, smanjenje anksioznosti i osjećaj sitosti. U CHIC&LOVE Wellness-u neprestano inoviraju kako bi obuhvatili sve patologije koje mogu utjecati na dobrobit naših klijenata.

Vjerujemo u snagu prirodnih sastojaka i praktičnost jednostavne konzumacije, te se trude pružiti rješenja koja se lako uklapaju u vašu svakodnevnu rutinu.

Također, nude ekskluzivnu fitness kolekciju u suradnji s tvrtkom Crys Dyaz & Co, prilagođenu potrebama ljudi koji vježbaju kod kuće ili žele svoju “teretanu” gdje god da idu.

Posvećeni su pružanju visokokvalitetnih i inovativnih rješenja za poboljšanje vašeg života.

Laboratorij

Njihove formule proizvode se nacionalno, u suradnji s vodećim proizvođačem u Europi i trećim najvažnijim na svjetskoj razini, uz najkvalificiraniji znanstveni tim u sektoru.

Povratak na vrh