• Brza isporuka
  • 100% sigurna kupnja
  • Plaćanje na rate
  • Povrat u roku 14 dana
  • Blog

ClearBlue

ClearBlue

4 proizvoda

Postavite silazno
po stranici

Clearblue je robna marka koja nudi niz proizvoda povezanih s testiranjem plodnosti i trudnoće. Proizvodi Clearblue dizajnirani su za pružanje točnih i pouzdanih rezultata kako bi pomogli pojedincima da bolje razumiju svoje reproduktivno zdravlje. 

Clearblue testovi za trudnoću: Clearblue nudi razne vrste testova za trudnoću, uključujući digitalne testove za trudnoću i tradicionalne testove na liniju. Ovi testovi otkrivaju prisutnost hormona trudnoće hCG (humani korionski gonadotropin) u urinu kako bi se odredio status trudnoće.

Clearblue digitalni ovulacijski testovi: Ovi testovi pomažu pojedincima da prepoznaju svoje plodne dane otkrivanjem porasta luteinizirajućeg hormona (LH) u urinu, koji se obično događa 24-36 sati prije ovulacije.

Clearblue proizvodi poznati su po svojoj točnosti i dizajnu prilagođenom korisniku, s ciljem da pojedincima pruže jasne i lako razumljive rezultate. Važno je slijediti upute koje ste dobili uz svaki Clearblue proizvod za optimalnu upotrebu i tumačenje rezultata. Ako imate specifičnih pitanja ili su vam potrebne dodatne informacije o određenom Clearblue proizvodu - preporučamo da se posavjetujete sa zdravstvenim radnikom.

Povratak na vrh