• Brza isporuka
  • 100% sigurna kupnja
  • Plaćanje na rate
  • Povrat u roku 14 dana
  • Blog

Dodie

Dodie

Iskoristite LJETNE POPUSTE & POGODNOSTIza kupnju Dodie proizvoda do -40%!

Vrijedi od 05.06. do 02.07.2024.!

40 proizvoda

Postavite silazno
Stranica
po stranici

_ _ _ _ _

Dodie je cijeli asortiman proizvoda za bebe razvijen u suradnji sa stručnjacima: prva bočica, prva duda varalica, svi proizvodi za bebe potrebne za prvo presvlačenje ili prvo kupanje, ali i pribor za dojenje za mame.

Sa 60 godina tehničke stručnosti, Dodie prati nove roditelje sa strašću u velikoj avanturi koja počinje za njih. Stručnjak za proizvode za bebe, brend nudi osnovne potrepštine za dolazak bebe ili za pripremu vašeg trudničkog kovčega. Dodie nudi širok izbor dječjih bočica, duda, proizvoda za higijenu i njegu beba, pribora za dojenje, a odnedavno i ekoloških pelena. Dječje bočice s ravnim sisačima ili dječje bočice s okruglim sisačima s 3 brzine, staklene ili plastične bočice, anatomske ili fiziološke dude, liniment ili voda za čišćenje, gel za pranje ili krema za pranje, Dodie daje roditeljima izbor dok im jamči kvalitetne proizvode razvijene za njegu djece stručnjaci.

Svojim jedinstvenim konceptom personalizacije svog porodiljnog kovčega Dodie omogućuje roditeljima da se mirno pripreme za dolazak svoje bebe odabirom malih proizvoda za njegu djeteta koji će im trebati u rodilištu ili kada se vrate kući: jastučići za dojenje i sav pribor koji olakšava dojenje , cijeli asortiman bočica uključujući i format od 150 ml pogodan za najmanje bebe, proizvodi za prematanje (krema za pelene, liniment ili maramice za bebe, između ostalog) ili za kupanje beba (gel za pranje, krema za pranje...) ali i za njihovo dobro -biti (ulje za masažu, hidratantna krema, prva duda varalica čije će sisanje varalice umiriti dojenče).

Dodie je također inovativan proizvod, poput asortimana duda izrađenih od 93% plastike biljnog podrijetla (kruti dio dude, prema standardu ASTM D6866) ili ekoloških pelena proizvedenih u Francuskoj uključujući sve materijale koji su u dodiru s kožom. 100% prirodnog porijekla.

Povratak na vrh