• Brza isporuka
  • 100% sigurna kupnja
  • Plaćanje na rate
  • Povrat u roku 14 dana
  • Blog

Embryolisse

Embryolisse

22 proizvoda

Postavite silazno
po stranici

_ _ _ _ _

NJEGA KOJA IDE RAVNO DO OSNOVNIH POTREBA
Laboratoriji Embryolisse već više od 70 godina razvijaju njegu koja ide ravno prema bitnim stvarima, bez suvišnosti, zahvaljujući kratkim, prirodnim i učinkovitim formulama, koje preporučuju ljekarnici i koriste profesionalni vizažisti.

Pod vodstvom farmaceuta i njegove supruge koja je strastvena za kozmetologiju, Embryolisse Laboratories je obiteljska tvrtka, francuska i neovisna.

"Dizajniranje dobronamjerne i pristupačne njege, kako bi koži donijela ugodu i dobrobit i jednostavno je učinila ljepšom."

Nazoura Cassam-Chenaï, direktorica Embryolisse Laboratories.

KULTNA marka

Sve je počelo 1950. godine u bolnici St Louis, kada je dermatolog formulirao univerzalni i pristupačni proizvod za njegu kože s ciljem da kožu učini prirodno lijepom: Lait-Crème Concentré je rođen!

Darovani proizvod, koji su prvo prepisali liječnici, a zatim ga brzo prihvatili vizažisti i žene diljem svijeta, "LCC" je desetljećima bio kultni drogerijski proizvod. Učinkovit, pristupačan i višenamjenski, naši nam kupci stalno govore: "probati to znači usvojiti ga".

Stoga, i izvan dokazane učinkovitosti Embryolisse tretmana, učinkovitost koju su iskusili korisnici šapuće se i širi poput tajni ljepote od zahtjevnih insajdera, od majki do kćeri, od vizažista do zvijezda, od influencera do pratitelja.

Predani, prirodni i proizvedeni u Francuskoj oduvijek Od svog nastanka, brend je favorizirao i usavršavao kratke formule, te odabrane sastojke prirodnog podrijetla, iz duge medicinske ili kozmetičke tradicije koji su pokazali svoju učinkovitost i podnošljivost.

Svi proizvodi razvijeni su pod farmaceutskom kontrolom i ispitani pod dermatološkom kontrolom.

Pionirska marka razumne potrošnje, Embryolisse već više od 70 godina nudi kratke rutine i višenamjenske proizvode proizvedene u Francuskoj. Danas, više nego ikada, Embryolisse Laboratories predani su pristupu održivog razvoja sa sve više ekološkim proizvodima koji se mogu reciklirati. 

Povratak na vrh