• Brza isporuka
  • 100% sigurna kupnja
  • Plaćanje na rate
  • Povrat u roku 14 dana
  • Blog

Fillerina

Fillerina

Jedinstvena 14 - dnevna kozmetička metoda punjenja bora i vraćanja volumena upotrebom hijaluronske kiseline, bez injekcija!

24 proizvoda

Postavite silazno
po stranici

Za mladenački izgled kože ključni su sastojci hijaluronska kiselina, kolagen i elastin.

Tijekom života hijaluronska kiselina se razgrađuje i izgrađuje, no starenjem se moć obnavljanja smanjuje te koža gubi svoju elastičnost, vlažnost, mladolikost. Hijaluronska kiselina osigurava vezanje i zadržavanje vode čime se ispunjavaju praznine između tkiva, daje koži elastičnost i punoću te smanjuje vidljivost postojećih bora i stvaranje budućih bora. Taj učinak čini ju i ključnim sastojkom za njegu kože, kao i osnovnim sastojkom dermalnih filera za popunjavanje linija i bora te vraćanju volumena jagodica i usana. Posebnost Fillerine 12HA je što omogućava da velike količine hijaluronske kiseline brzo prodiru duboko u kožu, bez injekcija.

Kolagen i elastin su dvije bjelančevine, osnovne komponente ekstracelularnog matriksa dermisa koje izgrađuju trodimenzionalni okvir odgovoran za čvrstoću i elastičnost kože. Nakon lokalne primjene proizvoda koje sadrže kolagen i elastin s različitim molekularnim masama kao što je Fillerina 12HA, dolazi do učinka učvršćivanja kože, a drugi učinak je poboljšanje svojstva elastičnosti kože.

 

Povratak na vrh