• Brza isporuka
  • 100% sigurna kupnja
  • Plaćanje na rate
  • Povrat u roku 14 dana
  • Blog

THYMUSKIN

THYMUSKIN

6 proizvoda

Postavite silazno
po stranici

_ _ _ _ _

THYMUSKIN - Dermatološka njega kose i kože peptidima timusa koje nisu životinjskog podrijetla. Vita-Cos-Med Klett-Loch GmbH je obiteljsko poduzeće druge generacije. Više od 35 godina uspješni smo diljem svijeta u području istraživanja, razvoja i prodaje dermatološke njege kose i kože s aktivnim peptidima timusa. Postavili smo si poseban zadatak da razvijemo rješenja za njegu kose i kože koja nude učinkovitu i kompatibilnu alternativu kemijskim sredstvima.

Posebno pripremljeni prirodni ekstrakt timusa koji se koristio na početku povijesti tvrtke i patentirao u cijelom svijetu, dalje je razvio osnivač tvrtke u okviru kliničkih istraživanja. Uz timusni peptidni kompleks GKL-02 sada je dostupan inovativni aktivni sastojak koji je neovisan o životinjskim sirovinama - pozitivan učinak koji je uvjerljivo potvrđen u kožnim i sveučilišnim klinikama.

THYMUSKIN linija proizvoda protiv ispadanja kose i za aktivaciju rasta nove kose jedinstvena je u svijetu po svom fokusu na posebne potrebe različitih tipova opadanja kose - često preporučuju liječnici.

U suradnji s Gradskom dermatološkom klinikom Darmstadt razvijena je regenerativna intimna njega Thymuskin Sclero discret. Lansiran 2005. godine, bio je to prvi preparat te vrste koji zatvara jaz između lijekova i jednostavnih preparata za hidrataciju u segmentu "lichen sclerosus / atrofija bez nuspojava".

Kronično upalno, neinfektivno stanje lichen sclerosus vulve dovodi do ozbiljne patnje za oboljele. Uz Thymuskin Sclero discret mogla bi se osigurati učinkovita krema za njegu kože bez nuspojava, koja je pozitivno spomenuta u renomiranoj enciklopediji dermatologije, alergologije, okolišne medicine (Altemeyer & Paech, 2. izdanje 2010.):

"Dobri rezultati, u usporedbi s inhibitorima kalcineurina, postignuti su timus-peptidnim kompleksom (Thymuskin Sclero diskretna krema za intimnu njegu)."

Sve su inovacije zaštićene patentima te klinički i dermatološki ispitane.

Povratak na vrh