• Brza isporuka
  • 100% sigurna kupnja
  • Plaćanje na rate
  • Povrat u roku 14 dana
  • Blog

Pranje i higijena

3 proizvoda

Postavite silazno
po stranici

_ _ _ _ _

Sebamed Bebe Pranje i higijena - svi proizvodi za pranje i higijenu beba, novorođenčadi i male djece. Nježne formule blago peru i dubinski hidratiziraju kožu.

Ekstra nježni gel za svakodnevno pranje bebine osjetljive kože. Sadrži blage komponente za pranje koje pružaju visoku toleranciju i svakodnevno nježno čišćenje osjetljive kože novorođenčeta. S pH vrijednosti od 5,5 podržava razvoj zaštitnog kiselog plašta kože i uravnotežuje sadržaj lipida u njoj. Aktivni sastojak alantoin štiti od iritacija, ostavljajući nježnu kožu mekom i glatkom. Nježnog mirisa koji pruža osjećaj ugode.

Sindent za izuzetno nježno pranje osjetljive bebine kože. 100% bez sapuna za čišćenje osjetljive kože cijelog tijela, za bebe i djecu od rođenja do adolescencije. S pH vrijednosti od 5,5 podržava razvoj kiselog plašta kože. Prirodni hidratantni agensi: urea, vitamini i aminokiseline ostavljaju nježnu dječju kožu glatkom i mekom, čime se smanjuje rizik od isušivanja ili iritacija. Pantenol potiče obnavljanje kože.

Pjena za pranje lica i tijela sadrži bogati lipidni kompleks koji hrani i njeguje kožu, alantoin, pantenol i bisabolol umiruju i štite bebinu kožu od iritacija. Nježno pere i hrani izrazito suhu i osjetljivu bebinu kožu. Pantenol umiruje iritacije.

Povratak na vrh