• Brza isporuka
  • 100% sigurna kupnja
  • Plaćanje na rate
  • Povrat u roku 14 dana
  • Blog

Njega kože lica i tijela

5 proizvoda

Postavite silazno
po stranici

_ _ _ _ _

Sebamed Bebe Njega kože lica i tijela - svi proizvodi za njegu kože lica i tijela beba, novorođenčadi i djece. Formule s nježnim sastojcima.

Hidratantna krema za svakodnevnu njegu lica za bebe i djecu. Sadrži zaštitni hidratantni kompleks s vitaskvalanom, lipidima i prirodnim sastojcima koji zadržavaju vlagu, alantoinom i hijaluronskom kiselinom. Sprečava isušivanje, jača zaštitnu funkciju kože od štetnih tvari i umiruje nježnu kožu bebe. Lipidni spoj i pantenol štite od iritacija oko usta nastalih od slinjenja.

Ulje za svakodnevnu masažu bebe koje sadrži visoku koncentraciju prirodnih ulja soje. Ulje soje sadrži visoku koncentraciju linolne i linolenske kiseline (vitamin F) te time ima visoku toleranciju za kožu. Suhu kožu čini glatkom i povećava joj elastičnost. Koža bebe je otpornija i manje osjetljiva na iritacije.

Ekstra nježna krema za zaštitu lica, tijela i pelenske regije koja pruža izvrsnu zaštitu i potiče proces zacjeljivanja. Za intenzivnu zaštitu osjetljive kože bebe, ova bogata nježna krema stvara zaštitni sloj. Pčelinji vosak i shea maslac štite osjetljivu kožu bebe od isušivanja, čineći je mekom i glatkom, pomaže u sprječavanju suhoće i štiti kožu bogatom lipidnom formulom. Jojoba ulje hidratizira i ublažava iritacije, umiruje nadraženu kožu, osobito u područjima gdje se iritacije najčešće pojavljuju (oko laktova i koljena).

Mlijeko za njegu tijela beba za izuzetno osjetljivu i suhu kožu. Osjetljiva koža bebe zahtijeva umirujuću i hranjivu zaštitu od isušivanja. Prirodni kompleks s 23% lipida, sastavljen od slatkog bademova ulja, shea maslaca, koži srodnih skvalana i lecitina lako se upija u kožu i održava hidrolipidnu ravnotežu kože bez štetnih okluzivnih učinaka. Alantoin i visoka koncentracija pantenola aktivno reguliraju razinu vlage u koži, potiču njezino obnavljanje kako bi spriječili iritacije i ostavljaju je mekom i glatkom.

Povratak na vrh