• Brza isporuka
  • 100% sigurna kupnja
  • Plaćanje na rate
  • Povrat u roku 14 dana
  • Blog

uchka

10 proizvoda

Postavite silazno
po stranici

UCHKA kozmetika sadrži dragocjene ručno pripravljene ekstrakte samoniklog bilja, koje ubiremo u divljini Istre posebnom metodom „wildpickinga“, zbog čega je izrazito zasićena aktivnim sastojcima blagotvornog djelovanja na kožu. Primjer je suradnje čovjeka i prirode u kojem se kroz kontrolirane eko procese stvara unikatni autohtoni prirodni proizvod.

Kozmetička kuća Mediterra Herbal proizvodi UCHKU i kroz nju svojim korisnicima nudi jedinstvene kozmetičke preparate namijenjene svima koji drže do zdravlja i dobrog izgleda.

Kroz holistički pristup i specifična utemeljena znanja, tradicije i vještine nudimo zaokruženi ciklus proizvoda i iskustava namijenjenih povećanju kvalitete života, svjesni da su svi izvori ljepote duha i tijela u prirodi oko nas.

U svojim postupcima wildpickinga posebnu brigu vodimo o očuvanju fonda bioraznolikosti kroz postupke ritualnog i selektivnog ubiranja divljih darova prirode, stoga tu jedinstvenu značajku ističemo sloganom „Istrian Wild Cru“.

Ponosni smo na nagradu Grazia Best of Beauty za najodrživiji hrvatski beauty brand.

Ekologija & uchka

Ekološki smo osviješteni te sve svoje procese maksimalno usklađujemo s prirodom, odgovornim poslovanjem i održivim razvojem:

Zbrinjavamo bio nusproizvode – u proizvodnji koristimo sirovinske osnove od prerađenih bio nusproizvoda istarskih proizvođača vina i maslinovog ulja: sjemenke grožđa i list masline.

U pripremi ekstrakata koristimo manufakturne ekološke procese. Originalne recepture su znanstveno provjerene i dermatološki ispitane.

Koristimo staklenu ambalažu koja se može više puta ponovno koristiti i reciklirati. Čuvajte ambalažu UCHKA proizvoda nakon korištenja i vratite nam ju jer ćemo ambalažu nakon procesa čišćenja i sterilizacije ponovno iskoristiti, a za svakih pet vraćenih pakiranja dobivate popust na prvu slijedeću kupnju.

Svi naši procesi od trenutka ubiranja, preko oblikovanja, do isporuke proizvoda su jedinstveni i predstavljaju brižljiv ciklus odnosa čovjeka i prirode.

Istra & uchka

Kozmetička linija UCHKA je esencija prirode koja nam otkriva Učku, Ćićariju, Rt Kamenjak. Ponosni smo na istarsko porijeklo ljekovitog bilja, vinograda i maslinika iz kojih dobivamo autentične sastojke s prepoznatljivim geografskim porijeklom.

Craft & uchka

Ljekovito bilje istarske divljine, prošarano morskom solju nošenom burom, niklo iz kamena i crljenice, voda s izvora Josipa II na Veloj Učki i nagle promjene vremena dio su divlje dramaturgije u kojoj se odvija prirodni ciklus nastajanja UCHKE . Priroda je ovdje dodirnuta ljudskim rukama, znanjem i stručnošću te je harmoničnim postupcima pretočena u elegantnu i modernu kozmetičku liniju koja pomaže drugima u zdravijem pristupu životu.

Koristeći odgovorno prirodu u kombinaciji sa znanjem i ekspertizom želimo transparentno, vjerodostojno i odgovorno pomoći ljudima u održavanju harmoničnog i zdravog života!

Profinjeno & šarmantno

Njega lica je sama po sebi ritual. Koža lica traži profinjenost. Na lice se nanose samo čiste, profinjene i ugodne supstance. Takva je UCHKA. Ukroćena divljina pretočena u ugodan i osvježavajući tretman za Vaše lice.

Povratak na vrh