• Brza isporuka
  • 100% sigurna kupnja
  • Plaćanje na rate
  • Povrat u roku 14 dana
  • Blog

DermEden

DermEden

12 proizvoda

Postavite silazno
po stranici

_ _ _ _ _

DermEden

Sve je počelo sastankom dermatologa s iskustvom u borbi protiv starenja i stručnjaka u Dermo-kozmetičkoj industriji. Radeći zajedno u međunarodnom laboratoriju, razvili su i distribuirali proizvode za njegu kože diljem svijeta.

Tako je rođena inovativna ideja o stvaranju prvog laboratorijskog stručnjaka za fotostarenje koji će razviti preventivne i prethodne proizvode za njegu kože, prilagođene svim tipovima kože i uobličavajući viziju svojih kreatora.

NAŠA MISIJA

Dermatologija u službi ljepote i kontrola utjecaja sunca su u genima Laboratorija DermEden, koji ih nose u svojoj misiji da prate svakodnevna i često urbana putovanja.

Iako je ključna za život i blistavost tena, svjetlost od najranije dobi stvara golim okom nevidljive učinke, prve čimbenike starenja kože koji se vidljivo otkrivaju kako godine prolaze. Od sada, kroz niz inovativnih proizvoda, DermEden omogućuje obranu prirodnih resursa vaše kože kako bi se trajno očuvao njezin kapital ljepote.

INOVACIJA I ISTRAŽIVANJE

Od svog osnutka 2008. godine, DermEden si je postavio znanstveni cilj da svaki od njegovih proizvoda bude razvijen u skladu sa zdravim medicinskim i znanstvenim vrijednostima, umjesto da igra na kartu trajne inovacije bez dovoljnog razmišljanja unatrag. Na primjer, glikolna kiselina, medicinski sastojak poznat i korišten od davnina, ima najvišu razinu dostupnih znanstvenih dokaza. Ekstrapoliran u Dermo-kozmetici, donosi stvarnu korist u formulacijama proizvoda za njegu kože.

Formulacije DermEden razvijene su u Parizu pod nadzorom dr. Nicolasa B., a proizvodi, u potpunosti proizvedeni u Francuskoj, prodaju se u ljekarnama i parafarmacija. DermEden je marka koju preporučuju plastični kirurzi i dermatolozi.

DERMEDEN U SVIJETU

Razvoj asortimana DermEden temelji se na jednostavnom kliničkom promatranju: geografskom proučavanju kože koja je najviše izložena svjetlosti i onih koje je manje, kako bi se razumjelo kako ih očuvati i razvili najprikladniji proizvodi za prevenciju fotostarenja za sve regije. Brend se sada distribuira u više od 20 zemalja širom svijeta.

 

Povratak na vrh