• Brza isporuka
  • 100% sigurna kupnja
  • Plaćanje na rate
  • Povrat u roku 14 dana
  • Blog

FOREO

FOREO

115 proizvoda

Postavite silazno
po stranici

_ _ _ _ _

FOREO čini njegu sebe jednostavnom, laganom i ugodnom - to je naša misija. Naši proizvodi su učinkoviti i klinički testirani, pružajući stvarne rezultate. Pomažemo vam postići svoj puni potencijal ljepote u rekordnom vremenu i osnažujemo vas da radite na svom blagostanju godinama koje dolaze.

Naša priča započela je u Švedskoj, ali sada su naši proizvodi diljem svijeta. Obožavaju ih profesionalci, poznate osobe i (vjerojatno) vi, pa hajdemo vam reći o čemu se radi.

Kako smo postali ono što jesmo

Život može biti kompliciran. Njega sebe ne mora biti.

Kada smo osmislili prvu meku silikonsku četku za čišćenje lica na svijetu, LUNA, naš cilj je bio pomoći vam. Željeli smo stvoriti uređaj za njegu sebe koji vam je dostupan u bilo koje vrijeme i bilo gdje. Željeli smo da se osjećate dobro rješavanjem vaših problema s kožom. Konačno, željeli smo uštedjeti vaše vrijeme, tako da se možete usredotočiti na druge aspekte svog života dok se osjećate sjajno.

Deset godina kasnije, još uvijek radimo isto. Jer znamo da spa tretmani mogu biti skupi i da uvijek nemate dovoljno vremena da ih posjetite. Vaše vrijeme je dragocjeno, a vaše blagostanje važno. Zato je FOREO za svakoga, i tu ideju smo ugradili u naše ime.

"Ovaj svijet može biti jedan"

Inspiriran legendarnom pjesmom grupe Queen "Heaven For Everyone", naš osnivač Filip Sedić odlučio je implementirati Freddiejevu poruku u tvrtku. FOREO dolazi od "FOR EveryOne" i to ilustrira našu misiju - srušiti oznake dok inspiriramo svakoga da bude svoj.

Sa svim ljudima, želimo učiniti ovaj svijet jednim i istaknuti njegovu ljepotu sljedeći naš san o reinventiranju ljepote s pomoću znanosti i tehnologije. Naše vrijednosti održavale su nas inovativnima, strastvenima i sposobnima da hrabro razmišljamo. Kao rezultat, oblikovali smo industriju ljepote i tehnologije te učinili njegu sebe dostupnijom i ugodnijom.

Povratak na vrh