Tečaj konverzije: 1 EUR = 7,53450 HRK
  • Brza isporuka
  • 100% sigurna kupnja
  • Plaćanje na rate
  • Povrat u roku 14 dana
  • Blog

StylPro Facial steamer - 4u1 njega za lice

62,40 €/470,15kn
Tečaj konverzije: 1 EUR = 7,53450 HRK

Spa užitak za svakodnevnu rutinu uz StylPro 4u1 ionskoj sauni za lice

Facial steamer djeluje po principu ispuštanja fine ionske pare koja je manje gusta od pare koju ispuštaju tradicionalni uređaji za parenje lica, jer dopire u dublji sloj kože i dodatno hidratizira Vašu kožu.
Ovaj uređaj ima 4 funkcije za potpuni Spa užitak. Može biti Vaša sauna za lice te ga možete koristiti kao uređaj za parenje lica, možete u tijelu uređaja zagrijati ručnik za lice, te ga možete koristiti kao uređaj za ovlaživanje zraka i aromaterapiju.
Jednostavno napunite spremnik za vodu destiliranom ili deioniziranom vodom, okrenite glavni prekidač na željenu funkciju i uživajte u svojem vlastitom Spa tretmanu u toplini svog doma.

Ionska maglica dubinski hidratizira, poboljšava cirkulaciju, otvara pore za izvlačenje toksina, poboljšava apsorpciju kisika, ublažava upalu i začepljenje sinusa.

Aromaterapija poboljšava san, smanjuje anksioznost i jača imunološki sustav.

U pakiranju se nalazi:

✅1x STYLPRO 4-u-1 Ionic Spa aparat za paru za lice
✅1x mjerna posuda
✅1x UK & EU adapter

SAUNA ZA LICE – namjestite spremnik za vodu, zarotirajte prekidač na željenu poziciju. Uređaj će krenuti ispuštati paru nakon otprilike 1 minute.

Prije nego što približite lice uređaju za parenje provjerite rukom temperaturu pare kako bi izbjegli moguće opekline.
Lice mora biti udaljeno od uređaja minimalno 25 cm. Usmjerite paru za lice u vrh Vaše brade kako bi para obuhvatila Vaše cijelo lice. Nakon korištenja obavezno isključite uređaj.

UREĐAJ ZA GRIJANJE RUČNIKA ZA LICE– Okrenite glavu uređaj suprotno od kazaljke na satu kako bi otključali poziciju. Odvojite glavu uređaja za parenje od tijela uređaja, te uredno presavijen ručnik stavite u tijelo uređaja na predviđeno mjesto.
Stavite glavu uređaja natrag na tijelo uređaja, zaključajte poziciju te uključite uređaj.

Zarotirajte glavni prekidač na željenu funkciju grijanja ručnika za lice. Ostavite ručnik u uređaju 2 minute kako bi se zagrijao.
Otključajte uređaj i izvadite ručnik štipaljkama ili pincetom. Pričekajte da se ručnik dovoljno ohladi prije nego ga stavite na lice.

AROMATERAPIJA- Dodajte par kapi esencijalnog ulja u dozator – čašicu za mjerenje. Položite dozator u tijelo uređaja za parenje i zarotirajte do zaključane pozicije. Pričekajte da se pojavi plavo svijetlo oko glavnog prekidača. Držite uređaj 25 cm dalje od nosnica.

OVLAŽIVAĆ PROSTORA – napunite spremnik za vodu. Zarotirajte glavni prekidač na željenu poziciju. Uređaj će krenuti ispuštati paru sljedećih 40 minuta kako bi ovlažio zrak u prostoriji.
Očistite uređaj za parenje jednom tjedno prateći instrukcije koje ste zaprimili u Vašem korisničkom priručniku.

Očistite aparat za paru jednom sljedeći priložene upute.

Upozorenje:
Čuvati dalje od sunčeve svjetlosti, visokih temperatura.
Ovo nije igračka. Djeca trebaju biti pod nadzorom.
Nemojte uređaj čistiti sredstvima za čišćenje i sapunima, niti direktno dodavati tekućine u glavu uređaja.
Samo registrirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu recenzirati.
Novo
Povratak na vrh