SVR PALPEBRAL Umirujući gel za čišćenje osjetljivog područja oko očiju

Umirujući micelarni gel za čišćenje područja oko očiju, za suhe, osjetljive i nadraže kapke.

90% uklanja sve tragove šminkanja • 85%: odmornije oči • + 71%: umirenija koža
*Samoprocjena 20 sudionika tijekom 21 dana dva puta dnevno.

Minimalistička formula s 11 sastojaka koja sadrži samo ono što je neophodno za kombiniranje učinkovitosti i optimalne tolerancije. Obogaćen niacinamidom i hidratantnim sredstvom umiruje i održava kožnu barijeru dok uklanja šminku. Svježa i umirujuća tekstura gela uklanja šminku u jednom koraku.

Nježno uklanja svu šminku, čak i vodootpornu, a da pritom ne iritira konturu očiju. 

Dostupno
SKU
1002566
Posebni popust 80,50 kn Regularna cijena 115,00 kn

Pakiranje: 125 ml

Barcode: 3662361001316

SVR PALPEBRAL ČISTAČ OSJETLJIVOG PODRUČJA OKO OČIJU
Umirujući gel za čišćenje područja oko očiju, za suhe, osjetljive i nadražene kapke.

Minimalistička formula s 11 sastojaka koja sadrži samo ono što je neophodno za kombiniranje učinkovitosti i optimalne tolerancije. Obogaćen niacinamidom i hidratantnim sredstvom umiruje i održava kožnu barijeru dok uklanja šminku. Svježa i umirujuća tekstura gela uklanja šminku u jednom koraku. Nježno uklanja svu šminku, čak i vodootpornu, a da pritom ne iritira konturu očiju.

Testirano na izrazito osjetljivim očima pod dermatološkim i oftalmološkim nadzorom. Pogodno za osobe koje nose kontaktne leće.

Nema vezanih objava

Staviti malu količinu gela na blazinicu. Nanijeti na zatvoreno oko. Ostaviti nekoliko sekundi, a zatim obrisati bez trljanja. Može se koristiti i bez blazinice.
AQUA (PURIFIED WATER), PROPANEDIOL, PEG-6 CAPRYLIC/CAPRIC GLYCERIDES, PEG-7 GLYCERYL COCOATE, PENTYLENE GLYCOL, POLYSORBATE 20, NIACINAMIDE, 1,2-HEXANEDIOL, ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, SODIUM HYDROXIDE, CETRIMONIUM BROMIDE