• Brza isporuka
  • 100% sigurna kupnja
  • Plaćanje na rate
  • Povrat u roku 14 dana
  • Blog

HIGIJENA I NJEGA LICA I TIJELA

HIGIJENA I NJEGA LICA I TIJELA

33 proizvoda

Postavite silazno
Stranica
po stranici

_ _ _ _ _

Uriage HIGIJENA I NJEGA LICA I TIJELA - kategorija proizvoda za higijenu i njegu lica i cijelog tijela. Uriage dermokozmetika pruža učinkovitu 24-satnu hidrataciju! Čisti, pročišćava i njeguje kožu! Jednostavni, brzi i učinkoviti higijenski proizvodi za osjećaj svježine tijekom cijelog dana. 

Creme Lavant je jedan od onih proizvoda koji su za pranje cijelog tijela, a postoji u verziji pjenušave emulzije ili sapuna za pranje. Sapun za pranje čuva okoliš pošto je ambalaže malo, a može se koristiti za čišćenje cijelog tijela (tijelo, lice i kosa).

Uriage mirisno ulje za tuširanje je extra bogati sintent za svakodnevnu higijenu tijela, a jedinstvena tekstura uljnog gela ostavlja zaštitni sloj na koži. Bogat lipidima, gel štiti od isušivanja i negativnog učinka tvrde vode i klora.

Ekstra-bogati dermatološki gel za tuširanje namijenjen je vrlo suhoj i osjetljivoj koži. Nježno čisti i štiti od isušivanja. Za bebe, djecu i odrasle. Za lice, tijelo i kosu. Ugodan proizvod koji će svakodnevno koristiti cijela obitelj.

Povratak na vrh