• Brza isporuka
  • 100% sigurna kupnja
  • Plaćanje na rate
  • Povrat u roku 14 dana
  • Blog

Proizvodi TIME-FILLER 5XP iz Filorgine najprodavanije linije oduševili poboljšanom formulom

Proljetne dane koji nas sve više podsjećaju na ljeto u kombinaciji s povratkom društvenih događanja, priznajemo, dugo smo iščekivali. Ne treba zato skrivati oduševljenje još jednim eventom u znaku optimizma  i ljepote – predstavljanjem proizvoda s poboljšanom formulom iz linije Time-filler francuskog brenda Filorga, kreme i  gel kreme TIME-FILLER 5XP.

Izvrstan je to način na koji se tvrtka Mediforma Pharma vraća onome u čemu je zasta najbolja – upoznavanju sa scenom dermokozmetičkih inovativnih rješenja, i to više nego u korak s vremenom!

Suvremen i trendi prostor Estetica Beauty and Science u samom srcu Zagreba otvorio je tako vrata ugodnom druženju influencerima i predstavnicama medija. O Filorgi kao brendu, vjerujemo, ne treba previše pričati. Renomirana učinkovitost u tretiranju zrele kože iz francuskih laboratorija dovela je ovaj bred do prvog mjesta u anti-age njezi, a u Hrvatskoj je dostupan već 14 godina upravo zahvaljujući direktorici tvrtke Mediforma Pharma, Julijani Turčić.

Sasvim opravdano, pažnja i kamere na mobitelima okupljenih ovaj put usmjerili su se na TIME-FILLER 5XP kremu i gel kremu s novom poboljšanom formulom koja prvi put uključuje sveobuhvatno djelovanje na svih pet vrsta bora! Među ljubiteljima ljepote i dermokozmetičkih bendova baš sve o novim kremama htjeli su saznati i kreatorica sadržaja Lidija Šeatović (@mylittlezagreb) te bloger Hrvoje Vukov (@hlifestyle.eu). 

Koje to bore gube bitku s TIME-FILLER 5XP?

Djelovanje kreme i gel kreme između ostalog usmjereno je na mimičke ili ekspresijske bore s kojima se koža susreće na putu prema svojoj zrelosti.

‘’Ako želimo brze rezultate, pohitat ćemo u ordinacije po doze botoksa kojima se izglađuju mimičke bore, ali Filorga nudi učinkovito i manje invazivno rješenje oslanjajući se na ulogu heksapeptida koji umiruju i opuštaju mimiku već nakon sedmodnevnog korištenja'', rekla je Ano Valjo iz Mediforma Pharme koja nas je detaljno upoznala s proizvodima TIME-FILLER poboljšane formule.

TIME-FILLER 5XP djeluje i na površinske bore koji su prvi vidljivi znakovi starenja kože, a izazvane su vanjskim faktorima. Na ovu vrstu bora nerijetko se djeluje pilinzima, međutim Filorga i u ovom slučaju pronalazi rješenje iz prirode – u ekstraktu morskog komorača.

Rješenje za treću vrstu bora, dubokih bora, dolazi u obliku filera odnosno hijaluronske kiseline male molekulske mase koja potiče stvaranje kolagena i elastina, a rezultati su vidljivi, pogađate, već nakon sedam dana.

Nadahnute revitalizacijskim mezo injekcijama, krema i gel krema TIME-FILLER 5XP djeluju i na dehidracijske bore uzrokovane suhoćom uz pomoć ekstrakta dobivenog iz biljke porijeklom iz Azije latinskog naziva Imperata cylindica.

Novitet koji oduševljava

No, najveća inovacija pokazuje se u djelovanju na području vrata. Filorga do sada nije imala proizvod koji djeluje 5 u 1, a da obuhvaća upravo i ove bore koje, kako je poznato, unatoč svim naporima u njezi kože najbolje prikazuju stvarno stanje godina.

Da bi učinkovito djelovala protiv opuštene kože na vratu, Filorga na tržište dermokozmetike sada prva uvodi ekstrakt biljke klokanske šape (lat. Anigozanthos flavidus) čije je prirodno stanište u Australiji dok se kod nas može ponegdje vidjeti i u ulozi ukrasne biljke. No, malo nas je do sada znalo za njezina izrazito djelotvorna obnavljajuća svojstva zahvaljujući bioflavonoidima (antioksidans) koja utječu i na sintezu kolagena.

Sveobuhvatna anti age njega

‘’Mnoge će oduševiti činjenica da se radi o 5 u 1 proizvodu. Može se nanositi ujutro i navečer. Tekstura je blaga i mekana. Za one s mješovitom do masnom kožom preporučuje se gel krema obogaćena cinkom koji matira kožu dok je za one s normalnom do suhom kožom bolji izbor TIME-FILLER 5XP krema.’’

Zgodno je znati da cijela Filorgina TIME-FILLER linija, na koju se nastavlja XP, sadrži retinola, vrlo učinkovit anti-age sastojak.

Za one koji žele sveobuhvatnu anti-age njegu iz ove linije mogu posegnuti i za serumom, noćnom kremom, jednokratnom maskom te zanimljivim proizvodom za područje oko očiju koji djeluje na smanjenje tamnih podočnjaka i već nakon 10 dana korištenja pokazuje izvrsne rezultate, a djeluje i na jačanje te rast trepavica zahvaljujući sastojku matrikinu.

‘’TIME-FILLER linija idealna je za one koji žele u njegu uvesti ovaj renomirani francuski brend u njegu kože koja počinje pokazivati znakove zrelosti, jer će na ovaj način dobiti sve u jednome. Osim toga Filorga obavlja dermatološka i oftalmološka testiranja, vrlo je sigurna u primjeni i gotovo nema nuspojava’’, rekla je Ana Valjo.

Zašto je Filorga broj jedan u anti-age njezi?

Filorga se oslanja na dermatološke principe, a s druge strane uvažava rješenja iz prirode pa tako u primjenu prvi put uvodi izrazito učinkovite ekstrakte iz određenih biljaka.

Osim toga, ekspertize su potvrdile (u testiranju samoprocjenom) da je nakon sedmodnevnog korištenja 83 posto ispitanika iskusilo zaglađeniju i mekšu kožu te blaže bore.

Linija s proizvodima s poboljšanom formulom izvrsna je pozivnica za sve one koji s inovativnim i neinvanzivnim rješenjima žele doći do kože koja baš nikad ne izlazi iz mode - zdrave,  lijepe i mladolike.

Povratak na vrh