• Brza isporuka
  • 100% sigurna kupnja
  • Plaćanje na rate
  • Povrat u roku 14 dana
  • Blog

SVR XERIAL 50 EXTREME krema za zadebljalu kožu stopala 50 ml

Pakiranje: 50 ml

-40% za kupnju od 6.64€
12,54 €
20,90 €

Krema za kurije oči, zadebljalu kožu i tvrde žuljeve na stopalima i rukama

ZA 7 DANA REZULTATI Za 7 dana preobražava suha i zadebljala stopala.
Kliničko testiranje na 21 ispitanika tijekom 28 dana.
Krema protiv kurjih očiju i zadebljale kože i žuljeva na stopalima i rukama. Učinkovito preobražava suhu i zadebljalu kožu u samo 7 dana (potvrđeno kliničkim ispitivanjem). Djeluje na zadebljalu kožu na laktovima i dlanovima. Idealan proizvod za sportaše koji se bave ekstremnim sportovima, za maratonce, planinare i druge sportaše sa sklonošću stvaranja žuljeva prilikom treninga ili sportskih natjecanja.
Krema s 50% čiste uree je intenzivan kerato - regulacijski tretman protiv tvrdih i bolnih zadebljanja kože i žuljeva na tabanima, stopalima, dlanovima, laktovima...idr. Zahvaljujući 50 %-tnoj koncentraciji čiste uree, proteaza kompleksu i aminokiselinama, uklanja žuljeve i kurje oči u 7 dana (potvrđeno kliničkim ispitivanjem). Sadrži visoku koncentraciju proteaza kompleksa i salicilne kiseline za duboko i učinkovito djelovanje. Nije prikladno za djecu mlađu od 3 godine. Bez mirisa i parabena.

Svakodnevno nanijeti na zahvaćeno područje dok se ne postigne željeni učinak. Ako se koristi kao popratni tretman, može spriječiti pojavu žuljeva. Također se može koristiti za žuljeve i zadebljalu kožu na rukama i laktovima. Nije prikladno za djecu mlađu od 3 godine.
Specifikacije
Product stickers -40% za kupnju iznad 50kn
Active ingredients - 50% čista urea - Visoka koncentracija proteaza kompleksa - Salicilna kiselina
Active principles Bez mirisa - Bez parabena - Dermatološki i podološki ispitano
Samo registrirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu recenzirati.
UREA, AQUA, GLYCERIN, BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER, TRIETHANOLAMINE, ISOHEXADECANE, SALICYLIC ACID, OCTYDODECANOL, POLYACRYLATE-13, BACILLUS FERMENT, SERINE, HISTIDINE, OCTYLDODECYL XYLOSIDE, PEG-30 DIPOLYHYDROXYSTEARATE, POLYISOBUTENE, POLYSORBATE 20, SORBITAN ISOSTEARATE, PROPYLENE GLYCOL, DISODIUM EDTA, CITRIC ACID, POTASSIUM SORBATE
Povratak na vrh