• Brza isporuka
  • 100% sigurna kupnja
  • Plaćanje na rate
  • Povrat u roku 14 dana
  • Blog

OMNi-BiOTiC VIP OMNi-BiOTiC® PANDA

Pakiranje: 30 vrećica po 3 g praha

44,00 €

OMNi-BiOTiC® PANDA, mješavina bakterijskih sojeva, dodatak prehrani u prahu

OMNi BiOTiC® PANDA znanstveno je dokazan sinbiotik u kliničkoj studiji PANDA (Probiotics AND Allergy). Dokazano je kako pozitivno utječe na imunosni razvoj djeteta, te se savjetuje majkama krenuti s primjenom ovog sinbiotika od 32. tjedna trudnoće i bebema od 1. dana života.
OMNi BiOTiC® PANDA znanstveno je dokazan sinbiotik u kliničkoj studiji PANDA (Probiotics AND Allergy). Dokazano je kako pozitivno utječe na imunosni razvoj djeteta, te se savjetuje majkama krenuti s primjenom ovog sinbiotika od 32. tjedna trudnoće i bebema od 1. dana života.Dojenčad: 1 x dnevno umiješati 1 vrećicu OMNi-BiOTiC® PANDA u 1 žlicu majčinog mlijeka ili prokuhane vode i ovu posebnu mješavinu pipetom nakapati izravno djetetu u usta. Ukoliko ne dojite, svaki dan umiješajte 1 vrećicu OMNi-BiOTiC® PANDA u bočicu (Pozor: Ne zagrijavajte iznad 40°C).
Odrasli i mala djeca: 1 x dnevno 1 vrećicu OMNi-BiOTiC® PANDA (3 g) umiješati u 100-200 ml vode, pričekati vrijeme aktivacije 10 minuta, ponovo promiješati i popiti. Preporučuje se popiti na prazan želudac.

Može se koristiti tijekom trudnoće i u 1. godini života djeteta.

Na temelju podataka iz provedenih znanstvenih studija, trudnicama se preporučuje svakodnevna primjena od najkasnije 8. mjeseca trudnoće. Mlada majka može i dalje nastaviti sa svakodnevnim uzimanjem sinbiotika OMNi-BiOTiC® PANDA.
Specifikacije
Active principles Čuvati izvan dohvata djece. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije zamjena ili nadomjestak uravnoteženoj prehrani.
Samo registrirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu recenzirati.
Sastojci: Rižin škrob, maltodekstrin, bakterijski sojevi*

*3 ljudska bakterijska soja s najmanje 3 milijarde klica u 1 vrećici (3 g):
Lactococcus lactis W58
Bifidobacterium lactis W52
Bifidobacterium bifidum W23

Povratak na vrh