• Brza isporuka
  • 100% sigurna kupnja
  • Plaćanje na rate
  • Povrat u roku 14 dana
  • Blog

Solgar Vitamin A tablete

Pakiranje: 100 tableta

24,30 €

Sadrži vitamin A 5000 i.j.

Zdravlje očiju i dobar vid, glatka i elastična koža te pravilna funkcija respiratornog i imunološkog sustava uvelike ovise o vitaminu A. Vitamin A pospješuje aktivnost štapića i čunjića odgovornih za dnevni i noćni vid, te za adaptaciju oka prilikom naglih promjena intenziteta svjetla. Vitamin A ima povoljan učinak kod psorijaze ili akni.U respiratornom sustavu vitamin A je odgovoran za cjelovitost epitelnog tkiva i sekreciju.Imunološki učinak očituje se u djelovanju na zaštitu i obnavljanje epitelnog tkiva, zbog čega se smanjuje mogućnost razvoja infekcija. Proizvod ne sadrži sol, kvasac, pšenicu, soju, gluten niti mliječne sastojke te je formuliran bez upotrebe umjetnih konzervansa, umjetnih aroma ili boja.
Zdravlje očiju i dobar vid, glatka i elastična koža te pravilna funkcija respiratornog i imunološkog sustava uvelike ovise o vitaminu A.
Vitamin A pospješuje aktivnost štapića i čunjića odgovornih za dnevni i noćni vid, te za adaptaciju oka prilikom naglih promjena intenziteta svjetla.
Vitamin A ima povoljan učinak kod psorijaze ili akni.U respiratornom sustavu vitamin A je odgovoran za cjelovitost epitelnog tkiva i sekreciju.Imunološki učinak očituje se u djelovanju na zaštitu i obnavljanje epitelnog tkiva, zbog čega se smanjuje mogućnost razvoja infekcija.
Proizvod ne sadrži sol, kvasac, pšenicu, soju, gluten niti mliječne sastojke te je formuliran bez upotrebe umjetnih konzervansa, umjetnih aroma ili boja.
1 tableta dnevno, uz obrok.
Specifikacije
Active principles Osim vitamina A sadrži i vitamin C. Vitamin A pridonosi održavanju normalne kože i sluznica, normalnoj funkciji imunološkog sustava te održavanju normalnog vida.
Samo registrirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu recenzirati.

Sastojci: u dnevnoj dozi (1 tableta) RDA%
Vitamin A (palmitat) 5000 i.j. =1502 μg 188
Vitamin C (kalcij askorbat) 10 mg 13
Povratak na vrh