• Brza isporuka
  • 100% sigurna kupnja
  • Plaćanje na rate
  • Povrat u roku 14 dana
  • Blog

Solgar Omega-3 kapsule

Pakiranje: 60 kapsula

27,48 €

Kapsule koncentriranog ribljeg ulja s dobrim omjerom EPA i DHA.

  • Nezasićene masne kiseline EPA i DHA pridonose normalnoj funkciji srca (blagotvorni učinak postiže se dnevnim unosom 250 mg EPA i DHA).
  • Proizvod je dobiven posebnim postupkom hladnog prešanja i molekularne destilacije, a rezultat toga je riblje ulje najvišeg stupnja čistoće.

Dodani vitamin E zbog svojeg antioksidacijskog djelovanja štiti riblje ulje od oksidacije. Omega-3 masne kiseline smanjuju rizik od kardiovaskularnih bolesti jer sprječavaju agregaciju trombocita, imaju antiupalni i vazodilatacijski učinak te povoljno djeluju na smanjenje tlaka i masnoća u krvi. Dokazano je da se uzimanjem omega-3 u trudnoći pozitivno utječe na rast i razvoj djeteta, a u prva 3 mjeseca trudnoće na razvoj moždanih struktura ploda. Pozitivno djeluju i kod raznih upalnih stanja kao što su reumatoidni artritis, kožni ekcem, neurodermitis, pa čak i kod ulceroznog kolitisa i Chronove bolesti. Općenito imaju pozitivan utjecaj na funkciju imunološkog, gastrointestinalnog i živčanog sustava.

Solgar Omega-3 masne kiseline EPA i DHA dobivaju se iz ulja riba hladnih mora procesom molekularne destilacije. Molekularna destilacija je „hladni" proces pročišćavanja omega-3 masnih kiselina kojim se u potpunosti uklanjaju sva potencijalno prisutna onečišćenja (npr. teški metali). Kao rezultat nastaje proizvod koji sadrži visoku koncentraciju omega-3 masnih kiselina najvišeg farmaceutskog stupnja čistoće. Dodani vitamin E zbog svojeg antioksidacijskog djelovanja štiti riblje ulje od oksidacije. Omega-3 masne kiseline smanjuju rizik od kardiovaskularnih bolesti jer sprječavaju agregaciju trombocita, imaju antiupalni i vazodilatacijski učinak te povoljno djeluju na smanjenje tlaka i masnoća u krvi. Dokazano je da se uzimanjem omega-3 u trudnoći pozitivno utječe na rast i razvoj djeteta, a u prva 3 mjeseca trudnoće na razvoj moždanih struktura ploda. Pozitivno djeluju i kod raznih upalnih stanja kao što su reumatoidni artritis, kožni ekcem, neurodermitis, pa čak i kod ulceroznog kolitisa i Chronove bolesti. Općenito imaju pozitivan utjecaj na funkciju imunološkog, gastrointestinalnog i živčanog sustava.

Bez šećera, soli i škroba. Proizvod ne sadrži gluten, kvasac, pšenicu niti mliječne sastojke te je formuliran bez upotrebe konzervansa, umjetnih aroma ili boja.

Sastojci( u dnevnoj dozi (1 kapsula)) :

Koncentrat ribljeg ulja sadrži:1000 mg

Eikosapentaenska kiselina (EPA)160 mg

Dokosaheksaenska kiselina (DHA)100 mg
1 kapsula na dan, uz obrok.
Specifikacije
Active ingredients Koncentrat ribljeg ulja sadrži - Eikosapentaenska kiselina (EPA) - Dokosaheksaenska kiselina (DHA)
Active principles Bez šećera, soli i škroba. Proizvod ne sadrži gluten, kvasac, pšenicu niti mliječne sastojke te je formuliran bez upotrebe konzervansa, umjetnih aroma ili boja.
Samo registrirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu recenzirati.
Sastojci( u dnevnoj dozi (1 kapsula)) :
Koncentrat ribljeg ulja sadrži:1000 mg
Eikosapentaenska kiselina (EPA)160 mg
Dokosaheksaenska kiselina (DHA)100 mg
Povratak na vrh