• Brza isporuka
  • 100% sigurna kupnja
  • Plaćanje na rate
  • Povrat u roku 14 dana
  • Blog

Solgar B-Komplex „50“ tablete

Pakiranje: 100 kapsula

28,94 €
Izbalansirana kombinacija vitamina B skupine sa snažnim djelovanjem na metabolizam stvaranja energije iz hrane te srčano-krvožilni i živčani sustav. Vitamini B skupine imaju važnu ulogu u metaboličkim procesima i u procesima u samim stanicama. Vitamin B1 utječe na rad središnjeg živčanog sustava. Vitamin B2 važan je za metabolizam masti, ugljikohidrata i proteina te za iskorištavanje energije iz hrane. Vitamin B3 koristi se u adjuvantnoj terapiji bolesti kardiovaskularnog sustava i hiperlipidemije koja ne reagira na dijetu ili smanjenje težine. Nedostatak vitamina B6 očituje se na koži i živčanom sustavu, a nedostatak vitamina B12 uzrokuje smanjenje sinteze DNA, posebno u tkivima kod kojih se stanice brzo dijele, npr. hematopoetski i probavni sustav. Folna kiselina važna je za razvoj tkiva i organskih sustava, ponajprije živčanog, te DNA i RNA, i predstavlja osnovu za sintezu neurotransmitera odgovornih za niz kognitivnih procesa te stabilizaciju raspoloženja. Proizvod sadrži i biotin bitan za zdravlje kože kose i noktiju, te kolin i inozitol za neurovegetativne funkcije, koncentraciju i pamćenje. Pogodno za vegane. Bez šećera, soli i škroba. Proizvod ne sadrži kukuruz, kvasac, pšenicu, soju, gluten niti mliječne sastojke te je formuliran bez upotrebe konzervansa, umjetnih aroma ili boja.
Izbalansirana kombinacija vitamina B skupine sa snažnim djelovanjem na metabolizam stvaranja energije iz hrane te srčano-krvožilni i živčani sustav.
Vitamini B skupine imaju važnu ulogu u metaboličkim procesima i u procesima u samim stanicama.
Vitamin B1 utječe na rad središnjeg živčanog sustava.
Vitamin B2 važan je za metabolizam masti, ugljikohidrata i proteina te za iskorištavanje energije iz hrane.
Vitamin B3 koristi se u adjuvantnoj terapiji bolesti kardiovaskularnog sustava i hiperlipidemije koja ne reagira na dijetu ili smanjenje težine. Nedostatak vitamina B6 očituje se na koži i živčanom sustavu, a nedostatak vitamina B12 uzrokuje smanjenje sinteze DNA, posebno u tkivima kod kojih se stanice brzo dijele, npr. hematopoetski i probavni sustav.
Folna kiselina važna je za razvoj tkiva i organskih sustava, ponajprije živčanog, te DNA i RNA, i predstavlja osnovu za sintezu neurotransmitera odgovornih za niz kognitivnih procesa te stabilizaciju raspoloženja. Proizvod sadrži i biotin bitan za zdravlje kože kose i noktiju, te kolin i inozitol za neurovegetativne funkcije, koncentraciju i pamćenje.
Pogodno za vegane. Bez šećera, soli i škroba. Proizvod ne sadrži kukuruz, kvasac, pšenicu, soju, gluten niti mliječne sastojke te je formuliran bez upotrebe konzervansa, umjetnih aroma ili boj
Jedna kapsula dnevno, uz obrok.
Samo registrirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu recenzirati.
Pantotenska kiselina (d-kalcijev pantotenat) 50 mg
Vitamin B1 (tiamin mononitrat) 50 mg
Vitamin B2 (riboflavin) 50 mg
Vitamin B3 (niacinamid) 50 mg
Povratak na vrh