• Brza isporuka
  • 100% sigurna kupnja
  • Plaćanje na rate
  • Povrat u roku 14 dana
  • Blog

Sikapur Med gel protiv herpesa 2 g

Pakiranje: 2 g

4,59 €
  • Medicinski proizvod s čistim mineralnim gelom silicijeva dioksida
  • ublažava osjećaj žarenja i svrbeža uzrokovan herpesom
  • potpomaže procesu zacjeljivanja
  • s čistim mineralnim gelom silicijeva dioksida.
Djelatna tvar Sikapur® med gela protiv herpesa na usnama je gel silicijeva dioksida (gel silicijeve kiseline), spoj sastavljen od minerala silicija (Si), kisika i vode. Ono što čini gel silicijeva dioksida tako posebnim je činjenica da, osim njegovog umirujućeg učinka na osjećaj žarenja i svrbeža, ima neuobičajeno veliku sposobnost vezanja vode i sekreta iz rana. To znači da se sekret iz mjehurića herpesa na usnama veže na gel i da se mjehurići sustavno isušuju. Na taj se način smanjuje širenje virusa i ubrzava se proces zacjeljivanja. Kada se gel osuši, ponekad dolazi do stvaranja bijele površine. To je znak da su se mjehurići herpesa osušili.

Primijenite Sikapur® med gel protiv herpesa na usnama na zahvaćena područja čim se pojave prvi znakovi osjećaja bockanja.
Sikapur® med gel protiv herpesa na usnama staviti na pamučnu blazinicu ili čisti vrh prsta te pažljivo nanijeti na zahvaćena područja kože.

Napomena
Iz higijenskih razloga i da bi se izbjegla daljnja infekcija, temeljito operite ruke prije i nakon primjene gela. Svaku tubu treba koristiti samo jedna osoba. Preporučuje se da obrišete tubu nakon svake primjene. Molimo da začepite tubu nakon svake primjene.

Kada primijeniti Sikapur® med gel protiv herpesa na usnama?

Sikapur® med gel protiv herpesa na usnama je namijenjen za vanjsku primjenu:

da bi se ublažio osjećaj žarenja i svrbeža uzrokovan herpesom na usnama (herpes labialis);

da bi se potpomogao proces zacjeljivanja.

Koliko često i koliko dugo primjenjivati Sikapur® med gel protiv herpesa na usnama?

Djeca i odrasli: Sikapur® med gel protiv herpesa na usnama se primjenjuje do 5 puta dnevno na zahvaćena područja kože od pojave prvih znakova sve dok mjehurići herpesa na usnama potpuno ne zacijele. Ako ne dođe do ublažavanja simptoma nakon deset dana obratite se liječniku.
Samo registrirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu recenzirati.
Povratak na vrh