• Brza isporuka
  • 100% sigurna kupnja
  • Plaćanje na rate
  • Povrat u roku 14 dana
  • Blog

Radovan Petrović Uro tinktura

Pakiranje: 500 ml

25,49 €

Poboljšava funkcije mokraćnih putova

Tekući dodatak prehrani za pomoć kod tegoba urogenitalnog sustava.

Ova tinktura može se koristiti samostalno ili kao potpora klasičnoj terapiji, a mogu je uzimati i dijabetičari. Pojačava djelovanje klasične terapije. Propolis djeluje kao prirodni antibiotik najšireg spektra i nije rezistentan na većinu bakterija. U sastavu tinkture je i biljka zlatnica, naročito učinkovita kod upala bubrega i mokraćnih putova, te kod tegoba s bubrezima, prostatom i otežanim mokrenjem. List koprive se koristi kod čišćenja bubrega te kao dodatna terapija kod oslabljenog organizma, anemije i čestih mokraćnih infekcija.

Sadrži koprivu koja doprinosi održavanju normalne funkcije urinarnog trakta.
Za poboljšanje funkcije mokraćnih putova. Sastavom je prilagođena upalama urogenitalnog trakta, pa se koristi kod upale bubrega i mokraćnog mjehura, upale jajnika, prostatitisa, a vrlo je djelotvorna i kod infekcija uzrokovanih bakterijama, pogotovo Escherichiom coli. Primjenjuje se kod kroničnih i akutnih stanja. Preporučuje se kao prateća terapija osobama na tretmanima dijalize. Kod težih i učestalijih upala tinktura se može kombinirati s Medom za podizanje imuniteta ili Medom s dodatkom propolisa.

Tinkturu treba uzimati najmanje 3 mjeseca. Može se koristiti i u trudnoći, no sa smanjenim doziranjem. Korištenje tinkture preporuča se samo odraslima iznad 16 godina starosti.
Način primjene:
UPUTE ZA UPOTREBU (uzimati poslije jela):
ODRASLI (>16 god): 3 puta dnevno po 1 jušnu žlicu (1 jušna žlica= 15 ml)

Način čuvanja:
Čuvati na suhom i tamnom mjestu, pri temperaturi do 25 ⁰C.
Specifikacije
Active principles Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Osobe alergične na pčelinje proizvode ne smiju koristiti proizvod. osobe koje uzimaju lijekove trebaju se prije uzimanja posavjetovati s liječnikom. Ne preporuča se trudnicama i dojiljama.
Samo registrirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu recenzirati.
SASTOJCI: pročišćena voda, alkoholna tinktura propolisa, tinktura zelene zlatnice (Solidago virgaurea), tinktura lista koprive (Urtica dioica).

Sastojci u preporučenoj dnevnoj dozi:
ODRASLI (>16 GODINA) 3 jušne žlice = 45ml:
Alkoholna tinktura propolisa 7,16 ml
Tinktura zeleni zlatnice 0,51 ml
Tinktura lista koprive 0,51 ml

(tinktura zeleni zlatice/lista koprive; otapalo: polazna biljna sirovina = 5:1; otapalo: etanol 70 vol%)
(`alkoholna tinktura propolisa` sadrži najmanje 18% ekstrakta propolisa)
Povratak na vrh