• Brza isporuka
  • 100% sigurna kupnja
  • Plaćanje na rate
  • Povrat u roku 14 dana
  • Blog

Omron C102 Total 2 u 1 inhalator + nosni tuš

Pakiranje: 1 kom

84,90 €

Jedinstveni proizvod 2 u 1, inhalator i nosni tuš. Namijenjen je osobama kojima je potrebna inhalacijska terapija ili onima kojima je potrebno ispiranje nosa.

Četiri godišnja doba, jedno rješenje! Bolesti dišnih putova prisutne su tijekom cijele godine. S promjenom godišnjih doba djeca mogu patiti od različitih respiratornih bolesti, što im otežava disanje.

Nije namijenjen djeci mlađoj od 4 godine (koja ne znaju ispuhati nos).

S OMRON C102 Total 2 u 1 inhalatorom s nosnim tušem, lako je održavati prohodnost nosa. Učinkovito pruža olakšanje i pomaže u liječenju različitih bolesti dišnih putova kao što su teški kašalj li drugi problemi s disanjem.

Nosni tuš

- olakšava prohodnost nosa

Inhalator

- učinkovito dostavlja lijek u donji dišni put. Pomaže u spriječavanju problema s plućima. Čisti nos i na taj način sprijačava da se bolest zakomplicira i proširi na pluća

Zašto je važno održavati nos čistim? Dišni putovi od nosa do pluća povezani su i kao rezultat toga infekcije se mogu lako širiti po cijelom dišnom sustavu. Iz tog razloga, održavanje nosa čistim redovitim ispiranjem pomaže da obične prehlade ne eskaliraju u teže probleme pluća poput bronhitisa. Također pomaže u smanjivanju simptoma alergijske reakcije i poboljšava disanje smanjujući nosnu kongestiju (začepljeni nos). Nosni tuš se može koristiti sa fiziološkom otopinom bez lijeka i tretman traje samo tridesetak sekundi. Čisti nos efikasno i brzo te pomaže u oblažavanju smetnji kod prehlade, alergijskog rinitisa ili sinusitisa. Veličina čestica prilagođena je gornjim dišnim putovima. Inhalator omogućuje učinkovit tretman donjih dišnih putova kao što su bronhitis, bronhiolitis i astma.
Samo registrirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu recenzirati.
Povratak na vrh