• Brza isporuka
  • 100% sigurna kupnja
  • Plaćanje na rate
  • Povrat u roku 14 dana
  • Blog

Embryolisse Gift set 2023

Pakiranje: Intense Moisturizing Mask 50 ml + Lait-Creme Concentre 75 ml

Novo
30,53 €

Embryolisse Gift set 2023 = Intense Moisturizing Mask 50 ml + Lait-Creme Concentre 75 ml

Sve za lice koje izgleda prekrasno u samo jednom pakiranju. Embryolisse Love Gift Set kozmetički set sadrži ne samo jedan, već nekoliko proizvoda koji će pomoći napraviti ili otkriti svakodnevnu kozmetičku rutinu, i zato će obradovati vas ili će poslužiti kao poklon za vaše najmilije.

  • proizvodi za dubinsku njegu i hidrataciju
  • za kompletnu njegu lica
  • za savršeno nježnu i podatnu kožu
  • odlična ideja za poklon
  • razveselit će svaku ženu
Intense Moisturizing Mask 50 ml:
Embryolisse Intense Moisturizing Mask nudi samo najbolje za obnovu hidratacije u koži zahvaljujući svojoj formuli osmišljenoj kako bi utažila žeđ kože i prilagođenoj svim tipovima kože, čak i najosjetljivijoj. Kompleks prirodnih aktivnih sastojaka osigurava intenzivnu i trenutačnu hidrataciju za njegovanu kožu koja obiluje vodom!

Ekstrakt bijelog lopoča optimizira cirkulaciju i distribuciju vode među stanicama jačajući vodene kanale oblikovane od akvaporina koji potiču prijenos vode u staničnim membranama. Njihovim poticanjem zajamčen je kontinuirani i homogeni dotok vlage u kožu, a time i optimalna razina hidratacije.

Hijaluronska kiselina, prirodno prisutna u koži, ističe se sposobnošću upijanja vode poput spužve kako bi popunila, hidratizirala i zategnula kožu iznutra. Dubinski (u dermisu) hijaluronska kiselina hidratizira, dok na površini stvara učinkovit zaštitni sloj za nježan baršunasti osjećaj na koži. Ona je vodeći sastojak koji pomaže spriječiti dehidraciju.

Morska voda bogata mineralima i elementima u tragovima, koži vraća natrij, magnezij, kalij, fosfor, kalcij, željezo, cink, mangan i bakar. Kao rezultat toga, koža blista i ostaje hidratizirana dulje vrijeme.

Kartonska kutija može se reciklirati. Aluminijska tuba može se neograničeno reciklirati.

Lait-Creme Concentre 75 ml:
Embryolisse Lait-Crème Concentré višenamjenska krema već je desetljećima omiljena među dermatolozima i hvale je stručnjaci za ljepotu kože i vizažisti te je ona njihova tajna za postizanje lijepe kože. Zbog hidratacijskih i hranjivih svojstva, kombinacije sastojaka bogatih esencijalnim masnim kiselinama i vitaminima, koži pruža hranjive tvari, zadržava vlagu i pomaže zaštititi kožu od štetnih vanjskih čimbenika. Koža je ponovno podatna i elastična, nahranjena, svilenkasto glatka, mekana i čvrsta. Njezina mliječna tekstura ostavlja ugodan satenski sloj, čak i na suhoj koži.

„Ona je MUST HAVE. Ne poznajem niti jednog make-up artista na svijetu koji ne koristi Lait-Crème Concentré“ Olivier Tissot, profesionalni make-up artist i stručnjak za njegu kože za Embryolisse

Tekstura: Hranjiva kao balzam, ali lagana kao mlijeko, ova obožavana njega nježno klizi preko kože kako bi je hidratizirala i nahranila. Čak je i osjetljiva koža ovisna o njezinoj svilenkasto mekoj teksturi koja ostavlja nemasnu zaštitu.

Tuba se može reciklirati. Kartonska kutija od papira iz ekološki upravljanih šuma može se reciklirati.
Intense Moisturizing Mask 50 ml:
Koristite je 2 do 3 puta tjedno i kad god je potrebno. Embryolisse Intense Moisturizing Mask nanesite u debelom sloju na kožu lica i vrata. Ostavite da djeluje 15 minuta, a zatim višak maske obrišite ili isperite.

Lait-Creme Concentre 75 ml:
Embryolisse Lait-Crème Concentré nanesite na čistu kožu ujutro i navečer. Koristite je kao podlogu za šminku/primer kako bi osigurali dugotrajnost šminke i dobro pokrivanje. Nanesite malu količinu Embryolisse Lait-Crème Concentré kreme na čistu i suhu kožu ako je koristite kao hidratacijsku kremu. Kada je koristite za nježno skidanje šminke i čišćenje kože nanesite obilnu količinu na lice i skinite blazinicom. Nanijeti debeli sloj Embryolisse Lait-Crème Concentré kada je koristite kao hidratacijsku masku.
Specifikacije
Product stickers Promo
Active ingredients Intense Moisturizing Mask 50 ml: bijeli lopoč, hijaluronska kiselina i morska voda bogata mineralima. Lait-Creme Concentre 75 ml: Emolijentno ulje i kombinacija aktivnih sastojaka prirodnog podrijetla kao što su shea maslac, pčelinji vosak, aloe vera i proteini soje.
Samo registrirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu recenzirati.
Intense Moisturizing Mask 50 ml:
AQUA (WATER). CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE. GLYCERIN. DIISOPROPYL SEBACATE. CARBOMER. HYDROXYACETOPHENONE. PROPANEDIOL. 1,2-HEXANEDIOL. CAPRYLYL GLYCOL. SODIUM HYDROXIDE. PARFUM (FRAGRANCE). CITRIC ACID. SODIUM HYALURONATE. SODIUM PHYTATE. HYDROLYZED ALGIN. NYMPHAEA ALBA FLOWER EXTRACT. MARIS AQUA (SEA WATER). CHLORELLA VULGARIS EXTRACT. LIMONENE. CI 42090 (BLUE 1).

Lait-Creme Concentre 75 ml:
AQUA (WATER). PARAFFINUM LIQUIDUM. STEARIC ACID. PALMITIC ACID. GLYCERYL STEARATE SE. TRIETHANOLAMINE. CERA ALBA (BEESWAX). CETYL PALMITATE. BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER. 1,2 HEXANEDIOL. CAPRYLYL GLYCOL. STEARETH-10. POLYACRYLAMIDE. C13-14 ISOPARAFFIN. PARFUM (FRAGRANCE). LAURETH-7. PROPYLENE GLYCOL. TROPOLONE. HYDROLYZED SOY PROTEIN. ALOE BARBADENSIS LEAF EXTRACT.


Popis sastojaka koji se koriste u Embryolisse proizvodima redovito se ažurira. Prije uporabe Embryolisse proizvoda, pročitajte popis sastojaka na pakiranju kako biste bili sigurni da su sastojci prikladni za vašu osobnu upotrebu.
Povratak na vrh