• Brza isporuka
  • 100% sigurna kupnja
  • Plaćanje na rate
  • Povrat u roku 14 dana
  • Blog

Solgar Hyaluronic Acid Complex

Pakiranje: 30 tableta

64,85 €

Dodatak prehrani s kolagenom, kondroitinom, hijaluronskom kiselinom i vitaminom C.

Hijaluronska kiselina je polisaharid velike molekulske mase koji ima izuzetnu sposobnost vezivanja za molekule vode i poticanja izmjene tvari u stanicama tkiva.

  • Vitamin C pridonosi normalnom stvaranju kolagena za normalnu funkciju kostiju i hrskavice, kao i kože.
  • Dobra hidratacija preduvjet je očuvanju fiziološke strukture hrskavice, što uz stimulaciju stvaranja sinovijalne tekućine, značajno doprinosi pravilnoj funkciji zglobova, posebno u slučajevima osteoartritisa.
  • Osim u zglobovima, hijaluronska kiselina nalazi se i u izvanstaničnoj tekućini ostalih tkiva, posebno u koži gdje povoljno utječe na stvaranje glatke i mladolike kože.
  • Zbog procesa razgradnje hijaluronsku kiselinu potrebno je periodički obnavljati putem dodataka prehrani, u preporučenim intervalima između šest i devet mjeseci.
  • Bez šećera i škroba, pogodan za osobe koje pojačano troše zglobove, aktivne sportaše i redovite rekreativce.
Hijaluronska kiselina je polisaharid velike molekulske mase koji ima izuzetnu sposobnost vezivanja za molekule vode i poticanja izmjene tvari u stanicama tkiva.

Vitamin C pridonosi normalnom stvaranju kolagena za normalnu funkciju kostiju i hrskavice, kao i kože.
Dobra hidratacija preduvjet je očuvanju fiziološke strukture hrskavice, što uz stimulaciju stvaranja sinovijalne tekućine, značajno doprinosi pravilnoj funkciji zglobova, posebno u slučajevima osteoartritisa.
Osim u zglobovima, hijaluronska kiselina nalazi se i u izvanstaničnoj tekućini ostalih tkiva, posebno u koži gdje povoljno utječe na stvaranje glatke i mladolike kože.
Zbog procesa razgradnje hijaluronsku kiselinu potrebno je periodički obnavljati putem dodataka prehrani, u preporučenim intervalima između šest i devet mjeseci.
Bez šećera i škroba, pogodan za osobe koje pojačano troše zglobove, aktivne sportaše i redovite rekreativce.
1 tableta dnevno, uz obrok.
Specifikacije
Active principles Bez šećera, soli i škroba.Proizvod ne sadrži kvasac, pšenicu, soju niti mliječne sastojke te je formuliran bez upotrebe umjetnih konzervansa, aroma ili boja.
Samo registrirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu recenzirati.
Sastojci u dnevnoj dozi (1 tableta):
BioCell Collagen II® Extract 1200 mg
koji sadrži    
Hidrolizirani kolagen Tip II 750 mg
Kondroitin 240 mg
Hijaluronska kiselina 120 mg
Vitamin C (kalcijev askorbat) 100 mg
Povratak na vrh