• Brza isporuka
  • 100% sigurna kupnja
  • Plaćanje na rate
  • Povrat u roku 14 dana
  • Blog

Nutripharm CANDIGYNOL® 10 komada

Pakiranje: 10 vagitorija

12,98 €
Prirodna pomoć pri liječenju i prevenciji vaginalnih infekcija uzrokovanih bakterijama (kao što je vulvovaginitis) ili gljivicama (kao što je kandidijaza)
Nutripharm® Candigynol® je medicinski proizvod za pomoć pri liječenju i prevenciji vaginalnih infekcija uzrokovanih bakterijama ili gljivicama. Namijenjen je ublažavanju simptoma peckanja, svrbeža i crvenila. Također je koristan za prevenciju kod žena s učestalim infekcijama. Nutripharm® Candigynol® sadrži CANDIResolve™ - biljni kompleks s polisahardima aloje, eteričnim uljima kadulje i čajevca i ekstraktom sjemenki grejpa te laktatnu kiselinu za obnovu normalnog pH rodnice. Za liječenje ili periodičku prevenciju preporučuje se koristiti 1 vagitorij dnevno tijekom 10 dana. Proizvod ne sadrži konzervanse, parfeme ni boje te nisu zabilježeni neželjeni učinci.
Liječenje: 1 vagitorij dnevno, navečer prije spavanja u ležećem položaju, najmanje tijekom 10 dana uzastopce.
Prevencija: periodički, 1 vagitorij dnevno, navečer prije spavanja u ležećem položaju, najmanje tijekom 10 dana uzastopce.

"Proizvod je za vaginalnu primjenu.
Ne gutati. Ne koristiti u slučaju preosjetljivosti i nepodnošljivosti na bilo koji sastojak proizvoda.
Čuvati izvan dohvata djece.
Ne koristiti u slučaju oštećene sluznice.
Za primjenu u trudnoći i u slučaju istovremene primjene farmakološke terapije, posavjetujte se sa svojim liječnikom ili ginekologom.
Proizvod nije namijenjen za primjenu u djece. Za informacije o indikacijama i načinu upotrebe pažljivo pročitajte unutrašnju uputu koja se nalazi u kutiji zajedno s proizvodom."
Specifikacije
Active ingredients "CANDIResolve™ (biljni kompleks koji sadrži polisaharide aloje, eterično ulje kadulje, čajevca i ekstrakt sjemenki grejpa), laktatna kiselina, smjesa triglicerida."
Samo registrirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu recenzirati.

Povratak na vrh