• Brza isporuka
  • 100% sigurna kupnja
  • Plaćanje na rate
  • Povrat u roku 14 dana
  • Blog

BERGASOL SUBLIM - optimalna anti-age zaštita od sunčevih zraka

Ne možemo pronaći proizvode koji odgovaraju Vašem odabiru.

_ _ _ _ _

Bergasol SUBLIM je vrhunska beauty linija za zaštitu kože od štetnog djelovanja sunca, bori se protiv starenja kože i pojačava preplanulost. Bergasol SUBLIM asortiman je za one koji žele zaštititi svoju kožu i istovremeno sublimirati njenu ljepotu.

Ulje sa zaštitnim faktorom SPF30 koji se odmah upija u kožu i ostavlja ugodan miris. Bergasol suho, lagano i nemasno ulje se odmah upija u kožu i ostavlja ugodan miris. Ubrzivači tamnjenja pomažu aktivirati vašu sposobnost prirodnog tamnjenja i postići blistavu i prirodnu preplanulost.

Nevidljivi sprej SPF30 brzo se suši i za optimalno je tamnjenje. Zahvaljujući kombinaciji UV filtera i antioksidativnih aktivnih sastojaka, Bergasol Sublim Sprej nevidljivi finiš SPF30 pruža poboljšanu zaštitu od oštećenja od sunca i osigurava prekrasnu preplanulost. Vaša koža je zaštićena od sunčevih zraka i zadržava svoju čvrstoću.

Nevidljivi mist za sunčanje sa SPF30. Štiti od UVA, UVB, IR i plave svjetlosti. Noreva Bergasol Sublim mist SPF30 sadrži napredne filtere za zaštitu od sunca i pruža potpunu zaštitu od UVA, UVB, IR i plave svjetlosti. Mist je prikladnog formata, lako se nanosi i pruža trenutni učinak svježine. Bergasol Sublim Mist SPF30 je vodootporan i ostavlja nevidljivi finiš.

Povratak na vrh