• Brza isporuka
  • 100% sigurna kupnja
  • Plaćanje na rate
  • Povrat u roku 14 dana
  • Blog

BERGASOL

1 proizvod

Postavite silazno
po stranici

_ _ _ _ _ _

Noreva Bergasol, mitski i povijesni brend koji, zahvaljujući novim formulama i novim teksturama, postaje prva linija dermatoloških i ekološki odgovornih proizvoda za zaštitu od sunca koji pružaju optimalnu zaštitu od sunčevih zraka.

Doista, Bergasol proizvodi nude pravu zaštitu i nadasve savršenu podnošljivost za sve tipove kože. Bergasol formule su suhog dodira (Noredry tehnologija) i nježnog mirisa, kombiniraju pojačanu zaštitu, anti-age djelovanje i trenutak užitka. Sve teksture su vodootporne i sigurne za oceane. Osim toga, Bergasol ima dosad neviđenu segmentaciju asortimana kako bi zadovoljio sve potrebe.

Bergasol Sublim je za one koji žele zaštititi svoju kožu i istovremeno je poboljšati.  

Bergasol Expert nudi višestruku zaštitu visoke sigurnosti za cijelu obitelj: uključujući odrasle, djecu i bebe. U srcu asortimana, stručna formula za zaštitu od sunca bez premca: duo revolucionarnih aktivnih sastojaka sa zaštitnim djelovanjem.

Formule pružaju zaštitu koži stimulirajući melanogenezu i blokirajući slobodne radikale. Kožna vlakna i DNK su očuvani, koža zaštićena od preranog starenja kože.

Bergasol Sublim je linija ljepote koja štiti kožu od štetnih utjecaja sunca, bori se protiv starenja kože i pojačava preplanulost. Asortiman Bergasol Sublim namijenjen je onima koji žele zaštititi svoju kožu i istovremeno je poboljšati. 

Povratak na vrh