• Brza isporuka
  • 100% sigurna kupnja
  • Plaćanje na rate
  • Povrat u roku 14 dana
  • Blog

BERGASOL EXPERT - pruža sigurnu zaštitu za cijelu obitelj, od odraslih do djece i beba

1 proizvod

Postavite silazno
po stranici

_ _ _ _ _

Bergasol EXPERT nudi višestruku UV zaštitu, visoke sigurnosti za cijelu obitelj: uključujući odrasle, djecu i bebe. U srcu je asortimana, stručna formula za neusporedivu zaštitu od sunca: duo revolucionarnih aktivnih sastojaka sa zaštitnim djelovanjem.

Formule pružaju zaštitu koži stimulirajući melanogenezu i blokirajući slobodne radikale. Pomaže u zaštiti kolagenskih, elastinskih vlakna u dermisu i stanične DNK te je time koža zaštićena od preranog fotostarenja.

Satin ulje SPF50 koje je lagano i brzo se upija. Bergasol suho, lagano i nemasno ulje se odmah upija u kožu i ostavlja ugodan miris. Ubrzivači tamnjenja pomažu aktivirati vašu sposobnost prirodnog tamnjenja i postići blistavu i prirodnu preplanulost. Sadrži vitamin E, koji pomaže u zaštiti od preranog starenja kože povezanog sa suncem.

Mist SPF50+ visoka zaštita od UVA, UVB, IR i plavog svjetla. Sadrži napredne filtere za zaštitu od sunca, Bergasol Expert Sun mist SPF50+ pruža potpunu zaštitu od UVA, UVB, IR i plave svjetlosti. Mist je prikladnog formata, lako se nanosi i pruža trenutni učinak svježine.

SPF50+ fluid koji štiti od UVA, UVB, IR i plavog svjetla. Sadrži ulje pustinjske datulje za visoku hidratizaciju kože. Sadrži napredne filtere za zaštitu od sunca i snažnu barijeru protiv radikala. Bergasol Expert je prva linija za zaštitu od sunca koja se učinkovito bori protiv preranog starenja kože ograničavanjem staničnih oštećenja u srcu epidermisa i pružajući ukupnu zaštitu od UVA, UVB, IR i plave svjetlosti.

Povratak na vrh