Narudžbe na [email protected]

Valuta
  • Brza isporuka
  • 100% sigurna kupnja
  • Plaćanje na rate
  • Povrat u roku 14 dana
  • Blog

BRAUN BNT400 beskontaktni toplomjer

583,00 HRK

Beskontaktni toplomjer za mjerenje tjelesne temperature Funkcije: Zaslon s pozadinskim osvjetljenjem Omogućuje čitanje tijekom noćnog vremena i u mračnom okruženju. Brza čitanja u 2 sekunde.

BNT400® digitalni termometar za mjerenje tjelesne temperature bez dodira i s dodirom. Brzo i jednostavno mjerenje u manje od dvije sekunde. Uređaj omogućuje mjerenje temperature hrane ili kupke, sadrži zaslon u boji te sustav i svjetlo za pravilnu upotrebu. Namijenjen je za cijelu obitelj. Omogućuje mjerenje za manje od dvije sekunde. Pouzdan, jednostavan za upotrebu. Sadrži age precision prikaz u boji. Uređaj je namijenjen mjerenju tjelesne temperature ljudi, a ima i način mjerenja temperature hrane ili kupke.
Za mjerenje hrane ili kupke toplomjer mora biti usmjeren izravno na hranu ili vodu za kupku – u razmaku od 6 cm. ZELENO: normalna temperatura; ŽUTO: vrućica; CRVENO: visoka vrućica. Usmjeravajući sustav svjetla i navođenja
Senzor blizine vodi termometar na točnu udaljenost.
Svjetlo ciljanja pomaže vam usmjeriti uređaj na pravo mjesto - između obrva. Tihi način rada, omogućuje snimanje očitavanja temperature bez zvuka za bebe koje spavaju.
Način upotrebe: Detaljno je opisan u uputama koje se nalaze uz medicinski proizvod
Način čuvanja: Na suhom mjestu na sobnoj temperaturi, zaštićen od direktne sunčeve svjetlosti i prašine.
Broj serije: Otisnut na originalnoj ambalaži
Samo registrirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu recenzirati.
Novo
Povratak na vrh