• Brza isporuka
 • 100% sigurna kupnja
 • Plaćanje na rate
 • Povrat u roku 14 dana
 • Blog

Uvjeti popusta i pogodnosti

Brio Vita d.o.o. provodi posebne oblike prodaje sukladno Zakonu o zaštiti potrošača i drugim primjenjivim zakonima Republike Hrvatska i Europske unije. Ovi Uvjeti o popustima nadopunjuju Opće uvjete poslovanja. Kupac je dužan upoznati se s Općim uvjetima poslovanja i Pravilima o privatnosti.

 

 1. Posebni oblici prodaje i isticanje cijena

Sukladno Zakonu o zaštiti potrošača, posebnim oblicima prodaje smatra se prodaja proizvoda po cijenama nižim od cijena u redovnoj prodaji. Takva prodaja obuhvaća, među ostalim, akcijsku prodaju, rasprodaju, sezonsko sniženje, prodaju robe s greškom i prodaju robe kojoj istječe rok uporabe. Prilikom obavljanja posebnog oblika prodaje, a koji nije uređen tom glavom Zakona, trgovac može koristiti i druge nazive različite od onih navedenih u stavku ovoga Zakona.

Tijekom trajanja posebnog oblika prodaje Brio Vita d.o.o. je dužan istaknuti cijenu koju primjenjuje tijekom trajanja prodaje i najnižu cijenu koju je trgovac primjenjivao za istu robu tijekom razdoblja od 30 dana prije provođenja posebnog oblika prodaje s početkom primjene 28.05.2022.

 1. Prodaja robe s greškom ili kratkim rokom trajanja

Ako Brio Vita d.o.o. prodaje robu koja ima grešku, Brio Vita d.o.o. će jasno, vidljivo i čitljivo označiti na robi ili na prodajnom mjestu da je riječ o prodaji robe s greškom te upoznati potrošača u čemu se sastoji greška na robi.  Roba koja se prodaje po nižoj cijeni od cijene u redovnoj prodaji jer joj istječe rok uporabe mora imati dodatno jasno, vidljivo i čitljivo istaknut krajnji rok uporabe koji Brio Vita d.o.o. navodi u opisu proizvoda.

 

 1. Promo kodovi i kuponi

Opće informacije

Promo kôd/promotivni kôd/kupon omogućuje Kupcu ostvarivanje pogodnosti na www.beautypharmacy.hr. Trajanje promotivnih kodova ili kupona je vremenski ograničeno te korištenje istih podliježe Uvjetima korištenja promotivnih kodova.

Način upotrebe

Kupac može unijeti promo kôd ili promo kupon u polje namijenjeno za unos promotivnih kodova prilikom procesa kupnje u košarici nakon što je Kupac odabrao proizvode te iste dodao u košaricu.

Vrijednost promo kôda se obračunava na iznos košarice ili na specifične proizvode nakon što kupac odabere akcijski gumb “primjeni kôd“. Svaki promo kôd i kupon se može iskoristiti samo pod određenim uvjetima. Ako ti uvjeti nisu ispunjeni, kôd se neće primijeniti. Uvjeti korištenja kupona dostupni su na www.beautypharmacy.hr.

 

Opći uvjeti korištenja promo kôda ili promotivnih kupona:

1. Općeniti uvjeti koji se primjenjuju na sve promo kôdove i kupone:

 1.  Promo kôd ili kupon koji Kupcu daje Brio Vita d.o.o. putem društvenih medija, e-mail kampanja ili u direktnoj komunikaciji elektroničkom poštom ili telefonom se može iskoristiti isključivo na www.beautypharmacy.hr.
 2. Ako iznos popusta koji Kupac ostvaruje primjenom promo kôda premašuje ukupnu vrijednost košarice, Brio Vita d.o.o. zadržava pravo izmjene vrijednosti istog kako bi Kupac ostvario popust koji ne šteti Brio Vita d.o.o. Iznos popusta koji Kupac može ostvariti ne može premašiti vrijednost košarice.
 3. Promotivni kôd umanjuje ukupan iznos za plaćanje automatski u košarici, Kupac je dužan platiti preostali iznos u košarici.
 4. Pojedini troškovi poput troška dostave ili drugih administrativnih troškova koji se primjenjuju na određenu kupnju neće biti umanjeni korištenjem nekih kupona, osim ako u uvjetima korištenja kôd ili kupona nije tako definirano.
 5. Ukoliko je kupac koristio promo kôd ili kupon prilikom kupovine, samo naplaćeni iznos kupovine može biti refundiran/vraćen u slučaju reklamacije. Više o reklamacijama saznajte u Općim uvjetima poslovanja.
 6. Račun koji je dostavljen kupcu prikazuje samo konačni iznos naplaćen kupcu. Iznos umanjenja ukupnog iznosa za plaćanje korištenjem promo kôda ili kupona vidljiv je u “Mojoj košarici“.
 7. Kuponi mogu biti specifično kreirani za osobu kojoj su poslani. Preprodaja kupona kao i bilo kakav prijenos istih trećoj osobi je zabranjen. U slučaju povrede ovog uvjeta, Brio Vita d.o.o. zadržava pravo otkazati promo kôd to jest onemogućiti primjenu istog na košaricu.
 8. Brio Vita d.o.o. zadržava pravo da u bilo kojem trenutku ukine promo kôd ili kupon.
 9. Ukoliko Kupac zloupotrijebi kupon ili promo kôd koji njemu nije namijenjen ili prekrši bilo koji od uvjeta korištenja istog, Brio Vita d.o.o. zadržava pravo da takvu narudžbu otkaže.

2. Kôd DOBRODOŠLICE: 5% popusta na prvu kupovinu prilikom pretplate na newsletter

Brio Vita d.o.o. Kupcu koji kreira račun na www.beautypharmacy.hr i prilikom registracije se pretplati na newsletter, šalje kôd dobrodošlice u vrijednosti 5%, u daljnjem tekstu “kôd“. Kôd Kupac može iskoristiti pri prvoj kupovini na cjelokupan asortiman proizvoda dostupan na webshopu www.beuatypharmacy.hr. Uvjeti korištenja promotivnog kôda se primjenjuju na korištenje ovog kôda, kao i Opći uvjeti poslovanje te Pravila o privatnosti. Specifični uvjeti za korištenje ovog kôda su definirani u tekstu dolje, a na korištenje kôda se također primjenjuju i Opći uvjeti korištenja promotivnih kodova.

 1. Kôd se može iskoristiti samo jednom. Nakon prvog korištenja, nije dozvoljeno ponovnokorištenje.
 2. Pri prvoj kupovini kupac ostvaruje jednokratnih 5% dobrodošlice.
 3. Kôd je potrebno upisati u prvom koraku košarice
 4. Kupac, kako bi ostvario pravo na korištenje kôda mora zadovoljiti sljedeće uvjete:
  1. Kupac je kreirao račun na stranici www.beautypharmacy.hr
  2. Kupac se pretplatio na newsletter po prvi put koristeći vlastitu e-mail adresu
 1. Kupac kupovinu u kojoj želi iskoristiti ovaj promotivni kôd mora obaviti koristeći vlastiti korisnički račun - Kupac se mora ulogirati u vlastiti korisnički račun kako bi iskoristio pogodnost.

 

Način korištenja promo kôda:

Korisnik može kreirati korisnički račun klikom na “Prijava“ gdje se nalazi mogućnost registracije korisnika. Korisnik praćenjem koraka registracije kreira korisnički račun. Kako bi se korisnik pretplatio na newsletter, Korisnik mora odabrati stavku “Pretplati se na newsletter“ u “Moj profil“, te označiti “Opću pretplatu“ i spremiti promjene.

Nakon pretplate na newsletter, Korisniku će biti poslan e-mail s kodom koji može iskoristiti prilikom kupovine.

Kôd se šalje automatski iz sustava MailChimp te je ponekad potrebno i do 30 minuta kako bi kod stigao u inbox Korisnika.

Ukoliko i nakon 30 minuta, Korisnik nije zaprimio promotivni kôd, Korisnik može kontaktirati Brio Vita d.o.o. i zatražiti podršku. Kontakt e-mail adresa: [email protected]

 1. Pokloni

Kupnjom na www.beautypharmacy.hr kupac može ostvariti pravo na dobivanje poklona uz kupnju.

 

Pokloni uz kupnju određuju se sukladno iznosu kupovine, a isti se dijele do isteka zaliha.

 

U slučaju isteka zaliha, Kupac će dobiti, ovisno o dostupnosti, alternativni poklon uz svoju kupnju.

 

BRIO VITA d.o.o. može, u bilo kojem trenutku i bez prethodne najave, izmijeniti uvjete ostvarivanja prava na poklone, ukinuti poklone te izmijeniti proizvode koji se dijele kao pokloni.

Trenutni pokloni su vidljivi na naslovnoj stranici web shopa te su isti podložni promjenama.

Kupac ne može birati poklon, niti može zatražiti zamjenu poklona ukoliko zbog isteka zaliha dobije poklon različit od onoga koji je indiciran na naslovnici.

Pokloni se određuju prema vrijednosti proizvoda, te alternativni poklon u slučaju isteka zaliha ima sličnu ili istu vrijednost kao i prethodni poklon.

Povratak na vrh