• Brza isporuka
  • 100% sigurna kupnja
  • Plaćanje na rate
  • Povrat u roku 14 dana
  • Blog

Samoliječenje i pomagala

177 proizvoda

Postavite silazno
po stranici

Dobrodošli u kategoriju osnove zdravlja i dobrobiti, gdje ćete pronaći široku paletu proizvoda. Pažljivo smo pripremili izbor artikala koji zadovoljavaju različite zdravstvene potrebe, osiguravajući da možete pronaći proizvode koji će poboljšati vašu svakodnevnu rutinu njege.

Održavajte bistrinu i čistoću svojih kontaktnih leća s našom paletom otopina za leće. Ove posebno formulirane otopine učinkovito čiste, dezinficiraju i čuvaju vaše leće, osiguravajući optimalnu higijenu i produženu udobnost nošenja.

Budite spremni na manje ozljede i rane uz naš asortiman zavoja i proizvoda za njegu ozljeda. Ova pouzdana rješenja potiču zacjeljivanje rana, štite od infekcija i pružaju potrebnu potporu za brzi oporavak.

Za aktivne pojedince i ljubitelje sporta nudimo proizvode dizajnirane za liječenje i prevenciju ozljeda povezanih sa sportom. Od potpora i proteza do toplih/hladnih terapija, naši artikli za njegu sportskih ozljeda pomažu u ublažavanju boli, rehabilitaciji i oporavku mišića.

Uživajte u jakim kostima i zdravim mišićima uz naš izbor dodataka prehrani. Ovi pažljivo formulirani proizvodi pružaju bitne hranjive tvari koje podržavaju gustoću kostiju, zdravlje zglobova i snagu mišića. Uključite ove dodatke u svoju dnevnu rutinu za optimalnu dobrobit kostiju i mišića.


Naši dodaci prehrani za zdravlje žena posebno su dizajnirani za rješavanje jedinstvenih potreba žena u različitim životnim razdobljima. Od prenatalnih vitamina do potpore menopauzi, naš asortiman dodataka ima za cilj promicanje hormonalne ravnoteže, općeg zdravlja i vitalnosti žena.

Opustite se i pomladite uz našu kolekciju uređaja za masažu. Ovi inovativni alati pomažu osloboditi napetosti, smanjiti bolove mišića i poboljšati cirkulaciju. Od ručnih masažera do toplica za stopala, naši uređaji za masažu pružaju umirujuće olakšanje kad god vam je potrebno.

Recite zbogom nazalnoj kongestiji s našim nosnim aspiratorima. Ovi nježni i sigurni uređaji pomažu očistiti višak sluzi iz nosnih prolaza, pružajući olakšanje i dojenčadi i maloj djeci. Dišite slobodno i poboljšajte san uz naše učinkovite nosne aspiratore.

Dišite lakše uz naš izbor inhalatora. Ovi uređaji pružaju brzo djelujuće olakšanje kako bi pomogli u upravljanju respiratornim stanjima, poput astme i KOPB-a. Iskusite olakšano disanje i uživajte u boljoj kontroli nad svojim respiratornim zdravljem uz izbor inhalatora. Važna napomena: Posavjetujte se s liječnikom za respiratorne probleme! Željeli bismo naglasiti važnost traženja stručnog liječničkog savjeta kada se pojave respiratorni problemi. Iako pružamo proizvode i informacije vezane uz zdravlje dišnog sustava, ključno je razumjeti da ovi resursi nisu zamjena za smjernice kvalificiranog zdravstvenog radnika. Respiratorna stanja mogu varirati u težini i zahtijevaju pravilnu dijagnozu i liječenje prilagođeno specifičnim potrebama svakog pojedinca. Ako osjećate trajne simptome ili simptome koji se pogoršavaju kao što su nedostatak zraka, bol u prsima, kašalj ili bilo koja druga respiratorna nelagoda, savjetujemo vam da se posavjetujete s pružateljem zdravstvenih usluga ili svojim liječnikom primarne zdravstvene zaštite.

Povratak na vrh